Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Carturesti noutati carti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de carturesti noutati carti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Carturesti noutati carti?

carturesti noutati carti noi au, de asemenea, o multime de caracteristici cu destinatia de a pastra alimentele proaspete mai putin timp si cu privire la a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au in momentul asta compartimente cu privire la oferte cu control al umiditatii si sertare care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Veti fi surprins de cat de mult moment salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile printre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertar sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute dintre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Conectarea prin Wifi si aplicatie va permite sa iti conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati caldura de la distanta, perfect cu destinatia de cei care conduc cu privire la perioade indelungate si doresc sa aiba control total cu privire lor. Acest prototip este disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control recent al temperaturii ca reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Nu este vorba doar de cate rafturi aveti, ci de cat de flexibile sunt acestea. Vor incapea sticlele inalte in usa? Poti muta rafturile in jurul tau daca gasesti ceva scurta de depozitat? Cat de simplu sunt simplu de curatat? Au o buza cu privire la a impiedica scurgerea lichidelor varsate in tot?

carturesti noutati carti tematice de pe piata includ cu destinatia de vinuri si racitoare de bauturi. Acestea au medii si setari special concepute cu privire la bauturile pe care le depozitati in interiorul lor si sunt, de obicei, un aparat suplimentar pe care il achizitionati ca casa dvs. Pentru fel cu scopul de obisnuite, acestea vin in constructii de scurta capacitate si inguste. Cel potrivit cu scopul de voi va depinde de cat de mult doriti sa depozitati deodata si de ceea ce doriti sa pastrati. Unele cu scopul de vinuri au mai multe zone, de exemplu, ca a raci in mod adecvat vinul alb si rosu.

Aceasta 4 oferta antracit, la un pret avantajos, de la marca turceasca Beko te ajuta cu directia de a fi exact ceea ce cautati: ca dimensiunile sale, ar fi foarte mare in interior, cu unul sertare de adancime completa, proiectate cu grija, si 2 rafturi in ambele sectiuni, atat cat si in congelator, plus un suport cu scopul de vinuri cu doi sticle. Este si suficient de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Una intre cele mai comune specificatii ale este eficienta de stocare, sau masura interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu destinatia de o calitate mai mica inseamna cu scopul de respectiv incap mai multe, dar nu este mereu asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de putin spatiu gol ar fi de fenomen disponibil in interiorul. Orice numar de factori pot reduce spatiul utilizabil intr-un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat folosul spatiului utilizabil este mai apropiata de folosul de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Aveti in total cinci rafturi in carturesti noutati carti, trei compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa calitate pe usile batante. Poate cu scopul de nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult