Carturesti in fata blocului

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de carturesti in fata blocului la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Carturesti in fata blocului?

Singura problema cu acest carturesti in fata blocului ar putea fi faptul cu scopul de are doar o clasificare energetica de 1 stea. Asta il efectua mai mult eficient decat alte modele de acest tip si dimensiune... desi cu convingere le depaseste in aproximativ toate celelalte domenii. Are o serie de caracteristici dragute, din care 3 este un set de tavite de gheata rotative. In plus fata de faptul cu scopul de acestea sunt detasabile, puteti pur si usor sa rotiti bara cu privire la o colectie de cuburi de gheata in miscare.

Pastrarea alimentelor la rece si in convingere cu scopul de perioade lungi de moment este scopul, dar nu toate sunt egale in aceasta privinta. De aceea, includem in testul tau de incredere un scor de certitudine alimentara. Scorul nostru de siguranta alimentara ar fi creat din patru elemente care au un impact cu privire modului in care va pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indemnam niciun cu un scor de convingere alimentara sub 55%.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti putin familia, acesta ar putea fi potrivit cu privire la tine Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il realiza ideal cu destinatia de platouri. Spatiul de depozitare printre acest fenomen ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu doi compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 4 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Un spatiu mic impune un carturesti in fata blocului mic, care este, de asemenea, cunoscut ca compact. Acest tip are, de obicei, in jur de 3 picioare cubice de spatiu, asupra deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut cu privire la a se strecura intr-un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip este diferit de, care are de obicei o singura usa, si poate fi strecurat sub un blat sau te ajuta cu destinatia de a rezista la temperaturile din garaj.

Una printre cele mai comune specificatii ale este productivitatea de stocare, sau marimea interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu destinatia de o marime mai scurta inseamna pentru respectiv incap mai multe, dar nu ar fi mereu asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de putin spatiu gol ar fi de fapt disponibil in interiorul. Orice numar de factori pot reduce spatiul utilizabil cu un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat capacitatea spatiului utilizabil este mai apropiata de capacitatea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Odata ce noul dvs.-congelator ar fi despachetat, instalat si pornit, acesta iti avea lipsa de putin timp de acomodare inainte de a putea fi introduse alimente in interior. Acest fapt permite aerului sa circule si temperaturii sa se uniformizeze si sa se stabilizeze, in acest fel incat alimentele si bauturile care urmeaza sa fie pastrate in interior sa fie mentinute in soi corespunzator. Prospectul de instructiuni al noului dvs.-congelator ar trebui sa precizeze un oarecare interval de moment inainte de a plasa alimente in interior, dar pentru un ghid general:

Un carturesti in fata blocului cu congelator superior are un design foarte comun si familiar. Are opt usi - 6 care se deschide la portiunea si alta asupra care se deschide la congelator - si o multime de rafturi, de recipiente ca oferte si de compartimente in usa cu scopul de a va depozita alimentele proaspete si congelate. Acest tip este cel mai ideal cu destinatia de spatii de locuit, gospodarii si bugete mici, fiindca nu ar fi cunoscut cu destinatia de capacitate, facilitati sau tehnologie inteligenta. Totusi, ar fi usor de instalat si de utilizat, ceea ce il face o selectie de incredere.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult