Carturesti carusele

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de carturesti carusele la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Carturesti carusele?

Un carturesti carusele-congelator foarte spatios, in procedeu american, cu usi duble care se deschid cu privire exterior si acces la compartimentele de proportii impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce ager caldura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest fel cu privire la alimentele raman proaspete atunci cand le primiti inapoi de la supermarket.

Este foarte usor de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu directia de nu va trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate cu scopul de a asigura caldura potrivita pentru pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise intre stanga sau intre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Ne-a impresionat in mod in particular tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu scopul de dispunerea compartimentelor este logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Alte caracteristici notabile ale carturesti carusele, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care iti permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu directia de a se potrivi preferintelor tine de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate cu scopul de anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Picioarele reglabile (sau rolele) sunt necesare ca a iti asigura cu directia de dvs ar fi la nivel de la stanga la dreapta. Faptul cu directia de partea printre fata ar fi usor ridicata fata de cea printre spate inseamna pentru usa se va inchide mai usor sau, eventual, chiar singura daca o lasati deschisa.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu directia de a se potrivi preferintelor dumneavoastra de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate cu directia de anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Bineinteles, chiar si cu un carturesti carusele atat de mic, tot tu gasesti controlul cu privire temperaturii. Tot ce ii nevoie sa realizezi este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu directia de a va personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura ideala cu destinatia de cele patru zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu scopul de un aspect elegant si modern al dulapului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult