Carton ikea

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de carton ikea la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Carton ikea?

Sertarul pentru gheata se afla pe usa, nu pe un raft al congelatorului, de asemenea cu privire la va lasa mai putin spatiu ca alimente, dar nu voi aproape la fel de multa gheata cu directia de altele. Si, desi exista 3 compartimente cu scopul de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu scopul de nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in mod rezonabil in cinci zile. Acest carton ikea este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

O parte dintre tehnologia acestui-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de pe oricare raft; acestia detecteaza o crestere a temperaturii atunci cand ceva ar fi plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu destinatia de a raci mai degraba alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi moment energie!

Singurul mare dezavantaj al acestui congelator sic ar fi folosul energetica relativ scazuta, ceea ce te ajuta pentru a fi descurajant cu directia de cei care fac cumparaturi cu gandul la planul pe termen lung sau la mediu.

Caracteristici simple: Puteti plati mai mult ca distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertarel si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, poate nu si tableta). Dar am ales sa ne concentram pe modelele de baza, intrucat tehnicienii de reparatii spun cu scopul de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult cu privire la a realiza in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem pentru ar fi corect sa aveti trei facilitati de baza, cum ar fi un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertare de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai rapid decat dintre sarma) in compartimentul carton ikea. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti mult familia, acesta ar putea fi potrivit cu privire la domnia voastra Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il realiza ideal cu privire la platouri. Spatiul de depozitare dintre acest fenomen ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu sapte compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 3 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Frigidaire este cunoscut cu privire la fabricarea eficiente intre punct de vedere energetic, cu intretinere redusa si fiabile, la o gama intinsa de preturi. Daca sunteti la cumparaturi cu destinatia de robust si fiabil care sa va pastreze alimentele proaspete fara probleme, Frigidaire este o selectionare solida. Designul modelelor ar fi atragator, dar nu prea ostentativ, si tinde sa fie simplu mai prietenos cu planul decat alte marci de top.

Pentru cei care petreceti mult timp gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu caldura mare controlata (cu setari atat cu directia de congelator, cat si cu destinatia de carton ikea) si raftul suplimentar din congelator, perfect pentru alimente plate, cum este pizza.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult