Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Carrefour slapi

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de carrefour slapi la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Carrefour slapi?

Este foarte simplu de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu privire la nu iti trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. carrefour slapi si congelatorul au sisteme de racire separate cu directia de a asigura caldura potrivita cu destinatia de pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise dintre stanga sau intre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat cu scopul de fructele domnia voastra stricate sau prea coapte. Daca dumneavoastra ar fi capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele dvs vor ramane proaspete mai putin timp.

Puteti monitoriza ce se gasi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se supervisa mai jos), care utilizati doi locuinta interne cu destinatia de a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se gasi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare ca a supervisa pana cand este necesar sa le folositi.

Atunci cand alegeti un carrefour slapi, o plimbare printr-un magazin de imbunatatiri cu destinatia de casa va poate coplesi cu randuri si randuri care arata mai mult sau mai mult identice. Este usor sa intri in panica si sa alegi doi la intamplare, asa incat sa poti scuti inainte ca ochii tai sa se sticloasa complet.

Pe baza experientei personale, cel mai fundamental lucru de care clientii nostri uita sa tina cont este adancimea. O cantitate unica nu se potriveste tuturor in acel caz cand vine vorba. De aceea, ai 4 alternative cu privire la adancimea: adancime de tejghea si adancime standard. Inainte de a incepe cumparaturile, este fundamental sa masurati spatiul existent cu scopul de a preciza ce tip s-ar potrivi corect in bucataria dvs.

Ceea ce va ofera aceste modele independente sunt functionalitate de inalta clasa si mult caracter - iar unele printre ele au chiar odaie de luat vederi in interior, in acest fel incat sa puteti monitoriza care ar fi nivelul stocurilor dvs in timp ce stati pe canapea (sau in timp ce sunteti in vacanta in cealalta parte a lumii.

Acest carrefour slapi s-a comportat bine in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele din cele mai bune pe care le-am testat vreodata. La ca sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile ca o momentul mai lunga de timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult