C1

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de c1 la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi C1?

Cautarea c1 ideal poate fi o experienta plina de peripetii daca nu aveti in gand exact de ce gasesti nevoie. Pentru a va ajuta sa iti reduceti stresul si a iti asigura pentru obtineti potrivit cu scopul de spatiul dvs (si cu destinatia de numarul de sandvisuri cu inghetata pe care preferati sa le gasesti mereu la indemana), am cerut sfatul a doi experti in reparatii, vanzatori si proprietari de magazine de electrocasnice.

De asemenea, folosim orice intr-un sens mai ocazional, in acest mod incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu directia de specificatiile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine temperatura la o temperatura ireprosabila de 37?F, dar ar fi foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste facilitate de utilizare.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu destinatia de alimentele se vor nimici instantaneu, dar inseamna cu scopul de nu vor rezista asemanator de mult timp, in acest mod incat veti risipi mai multe alimente si mai multi bani din cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem ca noile va vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% printre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% pentru incredintare alimentara.

Dincolo de tip si de spatiul de depozitare, diferentele din c1 devin mai mult decisive. Unele sunt realizate in procedeu retro; altele sunt mai contemporane. Iar unele printre zilele noastre au caracteristici exceptionale care atrag anumiti utilizatori, cum este conectivitatea cu smartphone-ul si tehnologia fara inghet.

Nu exista semne evidente de defecte sau defecte de proiectare: Ne-ar placea sa garantam cu destinatia de alegem cele mai fiabile, dar nu avem un glob de cristal care sa ne spuna cum vor rezista mai sus de doi ani, unul luni sau sapte ani. Ceea ce putem face, totusi, ar fi sa cautam plangeri consistente scrise in recenziile proprietarilor despre necazuri care apar in primul an sau cam in acest fel ceva de utilizare. Acestea includ compresoare zgomotoase, ventilatoare zgomotoase, defectiuni ale sistemului de racire, defectiuni ale placii de control si blocaje ale masinii de gheata.

Nu este nimic mai rau decat sa comanzi si sa afli cu destinatia de nu incape pe usa de la intrare. Inainte de a cumpara, asigurati-va cu destinatia de masurati oricare deschidere prin care iti trebui sa treaca. Fiindca puteti indeparta usile, aveti o marja de manevra ceva mai mare. Dar, asigurati-va ca, odata ce este instalat, vei putea sa-i deschideti complet usile.

Daca acelasi c1 vechi pe care il pastrati de anotimpuri de ore si-a spus in cele printre urma adio, exista sanse sa nu fi aprofundat corespunzator numeroasele evolutii care au avut loc in lumea de cand ati cumparat ultima data unul.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult