Bratara tip pandora

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de bratara tip pandora la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Bratara tip pandora?

Indiferent daca gasesti un buget sau un cec in alb, puteti gasi un bratara tip pandora care sa iti pastreze alimentele si bauturile la caldura mare potrivita. In cea mai mica parte, diferenta de cost dintre high-end si mai convenabile se reduce, de obicei, la numarul de caracteristici disponibile, la optiunile de depozitare si la finisaje.

Aceasta 10 oferta antracit, la un pret avantajos, de pe marca turceasca Beko te ajuta cu scopul de a fi exact ceea ce cautati: cu destinatia de dimensiunile sale, ar fi foarte scurta in interior, cu patru sertar de adancime completa, proiectate cu grija, si 3 rafturi in ambele sectiuni, atat cat si in congelator, plus un suport cu destinatia de vinuri cu cateva sticle. Este si deajuns de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Spre deosebire de multe, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista noua rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu destinatia de a adaposti sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

Stiati ca un bratara tip pandora este mai mult decat o cutie de gheata? Temperatura rece nu este suficienta cu directia de a iti pastra alimentele in certitudine impotriva stricarii. In plus fata de temperatura, controlul climei cuprinde alti cateva lucruri mari - umiditatea, circulatia aerului si filtrarea aerului. Impreuna, fiecare intre acesti factori contribuie la determinarea duratei de viata a alimentelor in interiorul.

Atunci cand alaturati unul dintre aceste aparate, prima dumneavoastra sarcina este sa decideti daca doriti un prototip independent sau o optiune integrata pe care o puteti incorpora intr-o unitate de bucatarie. Am inclus exemple de oricare tip congelator in recomandariile noastre.

Acest mic-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare fundamental cu directia de achizitia perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa efectua o geniala utilizare a spatiului limitat dintre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea printre spate a usii.

Pentru cei care petreceti mult moment gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu caldura controlata (cu setari atat cu privire la congelator, cat si cu directia de bratara tip pandora) si raftul suplimentar intre congelator, perfect cu destinatia de alimente plate, cum ar fi pizza.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult