Azzaro notino

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de azzaro notino la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Azzaro notino?

Aveti in total cinci rafturi in azzaro notino, unul sau doi compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa marime pe usile batante. Poate cu destinatia de nu va castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 30 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara iti ofera mai putin spatiu pentru cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu directia de ocupa mai putin spatiu in bucataria dvs.

Caracteristici simple: Puteti plati mai mult pentru distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertarel si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, poate nu si tableta). Dar am placut sa ne concentram pe modelele de baza, deoarece tehnicienii de reparatii spun cu destinatia de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult cu directia de a face in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem cu privire la ar fi in mod corect sa gasesti patru facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertarel de congelare si rafturi printre sticla sau plastic (mai degraba decat intre sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Cu toate acestea, multe modele recenti dispun in acest moment de controale de temperatura mare mai precise, cu citiri digitale. Va indemnam sa investiti intr-un termometru de azzaro notino independent cu scopul de a fi siguri de convingere alimentelor dumneavoastra.

Un congelator spatios, care poate cuprinde 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, de asemenea incat sa fie convenabil indiferent cum este amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce iti scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala cu scopul de a pastra fructele si legumele proaspete.

contine un suport ca oua, un suport cu destinatia de sticle si un compartiment cu destinatia de produse lactate. Apreciem in soi deosebit faptul cu privire la rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le face simplu de curatat.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi temperatura mare in intregul azzaro notino, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat caldura mare este mai uniforma. Punctajul ca schimbarile de temperatura ambientala Evaluam cat de corect raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi in momentul cand treceti de pe iarna la primavara sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul este mai mare, cu atat mai in soi corect genera fata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult