Avon planet spa

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de avon planet spa la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Avon planet spa?

Un avon planet spa side-by-side are zece usi, verticale. Usa intre stanga se deschide spre congelator, in timp ce usa din dreapta se deschide cu privire mult mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, va trebui sa verifici de 10 ori aspectul bucatariei tale si sa te asiguri cu directia de te ajuta cu privire la a gazdui usile batante. Aceste usi pot realiza cu destinatia de rama unitatii sa fie mult mai mare in acel caz cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se descoperi la nivelul ochilor, de la resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

De asemenea, ne convine ceea ce realiza congelator in ceea ce priveste versatilitatea sa, permitandu-va sa ajustati temperaturile interne si umiditatea ca a pastra alimentele mai proaspete ca mai mult timp, acolo unde ar fi cazul. Este mare, ar fi eficient si credem ca se iti potrivi foarte bine in majoritatea bucatariilor de familie.

Indiferent daca ai un buget sau un cec in alb, puteti gasi care sa va pastreze alimentele si bauturile la temperatura mare potrivita. In cea mai mica parte, diferenta de pret printre high-end si mai convenabile se reduce, de obicei, la numarul de caracteristici disponibile, la optiunile de depozitare si la finisaje.

Am fost impresionati sa observam ca usile acestui avon planet spa-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment ca cei care ii nevoie sa utilizeze eficient spatiul din bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

Cand au inceput sa apara primele modele, oamenii erau sceptici in legatura cu aceasta 10 tehnologie si cu potentiala ei intruziune in casele noastre. Cu toate acestea, lumea accepta rapid tehnologia inteligenta si asistentii digitali in case.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care iti permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni pentru a se potrivi preferintelor voi de depozitare a alimentelor - si setarile de clima si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate cu scopul de anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Configuratie: Marii jucatori, congelatoarele de sus si cele de jos. Necesita mai putin spatiu pentru deschiderea usilor, dar trebuie sa iti aplecati cu privire la a descoperi alimente la baza avon planet spa si a congelatorului. Congelatoarele de jos (cum este modelele cu usa franceza) plaseaza cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor. cu congelator superior costa mai putin, dar trebuie sa va aplecati cu privire la a intra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult