Altex windows 10

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex windows 10 la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex windows 10?

Aceasta 5 oferta antracit, la un cost avantajos, de la marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: cu directia de dimensiunile sale, ar fi foarte mare in interior, cu trei sertarel de adancime completa, proiectate cu grija, si 10 rafturi in ambele sectiuni, atat in altex windows 10 cat si in congelator, plus un suport pentru vinuri cu doi sticle. Este si deajuns de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. are sapte cosuri in usa si puteti muta 1 dintre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si patru dintre sticla calita (dintre care doi le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 6 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Acest s-a comportat corect in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele din cele mai apetisante pe care le-am testat vreodata. Pentru cu scopul de sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile cu privire la o vremea mai lunga de timp.

Caracteristici suplimentare: Alte caracteristici ale altex windows 10 sunt din timp in timp valoroase zilnic. Distribuitoarele de apa si gheata intre usa sunt intre cele mai populare. Rafturile anti-deversare care contin scurgeri, modurile de racire ager care scad iute temperaturile interioare si tehnologia inteligenta care va permite sa va monitorizati de pe distanta se numara dintre caracteristicile populare.

Am atribuit ponderi ale surselor fiecarei surse utilizate in modelul de notare consensuala pe baza evaluarii noastre a gradului bune si de recunoastere a sursei de asupra clienti si a gradului in care procesul de revizuire publicat indica faptul pentru ar fi atat cuprinzator, cat si independent din punct de vedere editorial. Ponderile surselor sunt atribuite pe o scara de la 1 la 5. Orice sursa careia i s-a atribuit o pondere mai scurta de cateva a fost exclusa din tipul de scor consensual.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna ca alimentele se vor face praf instantaneu, dar inseamna cu privire la nu vor rezista aproape la fel de mult timp, asa incat vei risipi mai multe alimente si mai multi bani printre cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem cu scopul de noile iti vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% intre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% ca securitate alimentara.

Aveti in total patru rafturi in altex windows 10, patru compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa marime pe usile batante. Poate pentru nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, este doar-congelator.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult