Cel mai bun pret

Altex smartfone

★★★★☆

Reduceri de altex smartfone! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex smartfone fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex smartfone?

Acest mic altex smartfone-congelator inteligent ar fi proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu privire la comanda perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa genera o fantastica utilizare a spatiului limitat dintre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa printre 90 si 34 de inci. Desi cesta adancime suplimentara va ofera mai putin spatiu cu privire la cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu destinatia de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Odata ce ar fi conectat la priza, masuram epoca necesar pentru cu scopul de congelatorul sa se raceasca de la caldura camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o fantastica marimea a rapiditatii cu care si congelatorul dvs. pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Un altex smartfone side-by-side are de obicei 10 usi mari care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in timp ce se afla in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu scopul de gasesti mereu atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sol sa trebuiasca sa iti aplecati ca a ajunge la zece dintre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu directia de o organizare usoara. La exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de putin spatiu in acel caz cand sunt deschise, ceea ce este indispensabil in acel caz cand se gasi fata in fata intr-un alt spatiu de lucru sau daca ai o bucatarie mai mica.

Spre deosebire de multe, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla 7 rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu destinatia de a gazdui sticle de cinci litri si un distribuitor de conserve in interior.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ 8 luni. Se potriveste perfect in apartamentul tau de incredere si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, fiindca ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de putere electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de obiectele mea.

altex smartfone cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa din 60 si 34 de inci. Desi cesta adancime suplimentara va ofera mai putin spatiu pentru cumparaturi, inseamna, de asemenea, cu directia de ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult