Cel mai bun pret

Altex s8 plus

★★★★☆

Reduceri de altex s8 plus! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex s8 plus fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex s8 plus?

Ofera o depozitare oarecum flexibila. altex s8 plus are zece cosuri in usa si puteti muta 1 printre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si cinci intre sticla calita (dintre care zece le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 5 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Este foarte usor de utilizat si are o serie de caracteristici excelente. Functia fara inghet inseamna cu destinatia de nu va trebui sa razuiti bucatile de inghet, o sarcina dificila. si congelatorul au sisteme de racire separate cu privire la a asigura caldura potrivita cu destinatia de pastrarea alimentelor proaspete si are chiar usi reversibile, care pot fi deschise dintre stanga sau dintre dreapta, in functie de configuratia bucatariei dvs.

Singurul mica dezavantaj al acestui congelator sic este creativitatea energetica relativ scazuta, ceea ce te ajuta cu scopul de a fi descurajant cu privire la cei care fac cumparaturi cu gandul la economia pe termen lung sau la mediu.

Un altex s8 plus cu congelator superior are un design foarte comun si familiar. Are zece usi - cinci care se deschide la portiunea si alta deasupra care se deschide la congelator - si o multime de rafturi, de recipiente cu scopul de produse si de compartimente in usa cu directia de a va depozita alimentele proaspete si congelate. Acest tip este cel mai ideal cu destinatia de spatii de locuit, gospodarii si bugete mici, intrucat nu este cunoscut cu directia de capacitate, facilitati sau tehnologie inteligenta. Totusi, ar fi simplu de instalat si de utilizat, ceea ce il genera o selectie de incredere.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de putere (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se utilizeaza mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Aceasta noua oferta antracit, la un pret avantajos, de la marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: pentru dimensiunile sale, ar fi foarte scurta in interior, cu trei sertarel de adancime completa, proiectate cu grija, si 3 rafturi in ambele sectiuni, atat cat si in congelator, plus un suport pentru vinuri cu patru sticle. Este si suficient de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Clasificarea prin stele iti va permite sa stiti cum se comporta altex s8 plus voi in functie de marimea sa, dar numarul de la eticheta de clasificare energetica va ofera cifrele brute, pe care le puteti folosi cu privire la a deduce cat va va costa functionarea dumneavoastra inmultind cu costul avansat al energiei pe kilowatt-ora.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult