Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Altex play station

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex play station la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex play station?

Am fost impresionati sa observam cu directia de usile acestui altex play station-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu privire la cei care ii nevoie sa utilizeze eficient spatiul din bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare este culoarea crem, clasica si eleganta.

Un side-by-side are doua usi, verticale. Usa din stanga se deschide inspre congelator, in moment ce usa dintre dreapta se deschide inspre putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, iti trebui sa verifici de cinci ori aspectul bucatariei tale si sa te increzi cu privire la poate gazdui usile batante. Aceste usi pot efectua cu privire la rama unitatii sa fie putin mai amplie atunci cand este deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se gasi la nivelul ochilor, de pe resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Odata ce noul dvs.-congelator este despachetat, instalat si pornit, acesta iti avea necesitate de putin moment de acomodare inainte de a putea fi introduse alimente in interior. Acest fapt permite aerului sa circule si temperaturii sa se uniformizeze si sa se stabilizeze, de asemenea incat alimentele si bauturile care urmeaza sa fie pastrate in interior sa fie mentinute in soi corespunzator. Prospectul de instructiuni al noului dvs.-congelator ar trebui sa precizeze un anumit interval de timp inainte de a punga alimente in interior, dar cu privire la un ghid general:

altex play station cu usi frantuzesti sunt 8 dintre cele mai elegante alternative de la piata. Acestea dispun de 5 usi batante, in plus fata de un congelator inferior. Unele modele sunt dotate si cu un sertar central, cu destinatia de depozitarea gustarilor si bauturilor suplimentare. Exista mai multe avantaje ale cu usa franceza. In primul rand, ai parte de un spatiu mai mare, ceea ce este indispensabil cu scopul de depozitarea platourilor de mancare. Mai mult, multe din ele au compartimente mai spatioase in usi, functii inteligente si exterioare personalizabile.

Evaluarea Energy Star: Daca iti preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, iti preocupa facturile la utilitati - vei prefera sa includeti cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu destinatia de este mai eficient printre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Ceea ce iti ofera aceste modele independente sunt functionalitate de creste grupare si mult caracter - iar unele din ele au chiar locuinta de luat vederi in interior, asa incat sa puteti monitoriza care este nivelul stocurilor tine in moment ce stati pe canapea (sau in timp ce sunteti in vacanta in cealalta parte a lumii.

Acest altex play station s-a comportat bine in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele printre cele mai valoroase pe care le-am testat vreodata. La pentru sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, veti putea sa va pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile pentru o epoca mai lunga de timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult