Cel mai bun pret

Altex pc

★★★★☆

Reduceri de altex pc! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex pc fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex pc?

Aceasta doi oferta antracit, la un pret avantajos, de pe marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: cu directia de dimensiunile sale, ar fi foarte mare in interior, cu cinci sertare de adancime completa, proiectate cu grija, si cinci rafturi in ambele sectiuni, atat in altex pc cat si in congelator, plus un suport cu directia de vinuri cu cateva sticle. Este si suficient de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti putin familia, acesta ar putea fi ideal cu privire la dumneavoastra Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il genera potrivit cu scopul de platouri. Spatiul de depozitare din acest lucru este uluitor. Congelatorul se mandreste cu 10 compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 10 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Bineinteles, chiar si cu atat de mic, tot tu gasesti controlul catre temperaturii. Tot ce ii nevoie sa realizezi ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati cu privire la a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura ideala cu privire la cele sapte zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu destinatia de un aspect elegant si modern al dulapului.

Un altex pc-congelator integrat este-congelator care ar fi ascuns sau semi-ascuns in ceea ce pare la prima vedere a fi un alt dulap de bucatarie, ar fi unul sau doi din cele mai populare de cumparat in viata moderna. Aceste aparate sunt populare in constructiile actuali si sunt oferite cu o multime de bucatarii construite special sau renovate. Un-congelator integrat asigura pentru estetica bucatariei voi ar fi consecventa si pentru nimic nu iese in evidenta.

In moment ce sunt de obicei listate in functie de eficienta lor cubica interna, masurile sale externe sunt cele pe care ii nevoie sa le evaluati in acest moment. In exterior de latimea sa, va trebui sa verifici si adancimea si inaltimea sa. Ai vrea sa te asiguri ca exista o toleranta de 2,5 cm intre partea de ridicat si din spate ca a asigura ventilatia cu directia de motorul si compresorul sau. Fiindca marea majoritate au nevoie cu directia de usile lor sa fie complet deschise ca a avea acces la toate rafturile si sertarele sale, este intelept sa lasati un spatiu suplimentar de cinci centimetri de pe balama sa, asa incat, precum si peretii sau dulapurile sa fie ferite de o bataie.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a merge la cumparaturi, deoarece nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uita sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea intre spate pana la marginea usii atunci cand usa este deschisa la 90 de grade. Daca gasesti o bucatarie scurta sau un blat cu fata la, cautati un model cu usi mai inguste.

Bineinteles, chiar si intr-un altex pc atat de mic, tot tu gasesti controlul spre temperaturii. Tot ce este necesar sa faceti ar fi sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati ca a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta temperatura ideala cu directia de cele 2 zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu privire la un aspect elegant si modern al dulapului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult