Cel mai bun pret

Altex p20

★★★★☆

Reduceri de altex p20! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex p20 fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex p20?

O parte intre tehnologia acestui altex p20-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de pe orice raft; acestia percepteaza o crestere a temperaturii atunci cand ceva ar fi plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona ca a raci mai iute alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi moment energie!

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest fenomen nu inseamna o fereastra transparenta in interiorul, dar veti avea din moment in timp la dispozitie o diversitate amplie de culori printre care puteti alege. In afara de aspectul estetic, sticla nu va arata amprentele digitale aproape la fel de usor pentru din otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se lumineaza prin sticla in acel caz cand sunt folosite, dar care sunt aproximativ invizibile atunci cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu scopul de partea din fata dumneavoastra va fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii voi preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Ca si in cazul majoritatii celorlalte din aceasta gama de preturi, unii proprietari considera cu scopul de ar fi putin zgomotos, dar nu mai putin decat modelele concurente. Termostatul ar fi doar un cadran fara marcaje tematice de temperatura, iar unii proprietari au declarat cu privire la au avut dificultati in a gasi o setare care sa mentina atat, cat si congelatorul la caldura mare ideala. (Solutia de rezolvare in acest caz ar fi sa il reglati pe partea inferioara si sa pastrati produsele sensibile spre partea de jos, unde tind sa fie putin mai calde).

altex p20 contine un suport cu scopul de oua, un suport ca sticle si un compartiment cu destinatia de produse lactate. Apreciem in mod anume faptul pentru rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le realiza usor de curatat.

Dispunand de controlul temperaturii pe un panou usor de citit la exterior, puteti monitoriza dintr-o privire ce se intampla inauntru - si sa o reglati fara sa va raciti degetele. De asemenea, puteti seta un sistem de blocare cu privire la copii pe acest panou cu privire la a preveni pentru degetele mici sa se serveasca singure cu o gustare. Desi nu are un aparat de facut gheata in partea printre fata, deschideti sectiunea congelatorului si veti afla o functie de gheata rotativa. Aici nu mai este nevoie de golirea tavilor de gheata. De asemenea, va puteti efectua provizii de gheata cu ajutorul recipientului ca gheata.

Cautati cinci comenzi de temperatura separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul cu scopul de alimente proaspete, asa incat nu puteti regla trei dintre ele fara a le rezerva pe celelalte. Unele electronice au controale independente mai bune.

Distribuitoarele de apa pot umple automat paharele sau ulcioarele, iar masinile de gheata pot distribui gheata zdrobita si rasa, plus cuburi si sfere. De asemenea, puteti alege modele in culori vii, mai curand decat in plictisitorul otel inoxidabil, in moment ce unele sunt rezistente la amprente. De asemenea, altex p20 inteligente devin dintre ce in ce mai frecvente, oferind comenzi prin smartphone si alerte care iti spun cand ceva nu ar fi in regula. Uneori, acestea pot chiar diagnostica problemele, in acest mod incat personalul de service sa soseasca cu piesele potrivite.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult