Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Altex orga

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex orga la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex orga?

Acest mic altex orga-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare important cu destinatia de achizitia perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa realiza o geniala utilizare a spatiului limitat printre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

Daca sunteti 4 dintre acele persoane care si-au pastrat intotdeauna produsele cosmetice in dulapul frigorific, pregatiti-va sa fiti validate, intrucat cu destinatia de ingrijirea pielii sunt in acest moment o noutate. Aceste de dimensiuni mici si estetice sunt menite sa fie umplute nu cu alimente, ci cu lotiuni, potiuni, brume si masti. In timp ce mini-nu sunt ceva nou, varietatea de ingrijire a pielii este in stil special mica, de multe ori mai mare decat dulapul cu medicamente obisnuit. Daca sunteti recent in ceea ce priveste conceptul de oferte de infrumusetare refrigerate, s-ar putea sa va intrebati despre ce ar fi vorba in toata cesta agitatie.

Caracteristici simple: Puteti plati mai putin pentru distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertare si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, poate nu si tableta). Dar am favorit sa ne concentram pe modelele de baza, intrucat tehnicienii de reparatii spun cu destinatia de acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult cu destinatia de a efectua in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem cu privire la este corect sa aveti cinci facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertarel de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai rapid decat printre sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Exista un afisaj tactil pe partea intre fata a acestui altex orga congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii ca a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, cateva dintre cele mai bune de pe piata in acest moment, si nu doar pentru dimensiunile sale uriase.

Clasificarea Energy Star indica consumatorilor cat de eficient dintre punct de vedere energetic ar fi un model, in raport cu alte modele de aceeasi marime. Cu cat un produs primeste mai multe stele intre sase, cu atat este considerat mai eficient, fiind in acest fel mai bun cu privire la mediu si mai bun cu directia de portofelul dumneavoastra.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna ca alimentele se vor devasta instantaneu, dar inseamna ca nu vor rezista aproape la fel de putin timp, asa incat vei risipi mai multe alimente si mai multi bani din cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem ca noile va vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% intre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% ca fermitate alimentara.

O alta caracteristica excelenta este Autofill, dozatorul de apa care identifica automat inaltimea vasului de apa, il umple fara sa se reverse si raporteaza (in uncii) cata apa a fost distribuita. Da, acest altex orga costa de trei-patru ori mai mult decat ati plati cu directia de mai simplu, dar daca ai un buget mare, veti aprecia aspectul si utilitatea sa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult