Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Altex multifunctional

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex multifunctional la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex multifunctional?

Un spatiu mic impune un altex multifunctional mic, care este, de asemenea, cunoscut cu privire la compact. Acest tip are, de obicei, in jur de opt picioare cubice de spatiu, spre deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut ca a se strecura intr-un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip ar fi diferit de, care are de obicei o singura usa, si te ajuta ca a fi strecurat sub un blat sau te ajuta cu privire la a rezista la temperaturile din garaj.

Un side-by-side are sapte usi, verticale. Usa printre stanga se deschide spre congelator, in timp ce usa intre dreapta se deschide catre putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, va trebui sa verifici de 5 ori aspectul bucatariei tale si sa te convingi pentru te ajuta cu scopul de a gazdui usile batante. Aceste usi pot realiza cu scopul de rama unitatii sa fie mult mai generoasa atunci cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se descoperi la nivelul ochilor, de la resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor cu privire la perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele trebuie un aer mai umed decat alte oferte dumneavoastra. De aceea, ar fi important sa adaugati cu sertare frigorifice cu umiditate reglabila.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de energie al altex multifunctional (in wati-ora) pe timpul saptamanii de testare. Cu cat se folositi mai putina energie, cu atat ar fi mai eficient si cu atat mai multi bani va va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Unele au o memorie de 24 de zile care monitorizeaza deschiderile usilor si raceste in prealabil inainte de o timpul de utilizare intensa - cum ar fi in acel caz cand copiii se intorc de pe scoala sau cand pregatiti cina.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, cu destinatia de se afla un compartiment suplimentar incorporat intr-una dintre usile duble, oferind acces usor la alimentele de care gasesti nevoie cel mai des.

Avand in vedere pentru ar fi unul sau doi printre cele mai prestigioase electrocasnice din casa dumneavoastra, merita sa petreceti putin moment suplimentar cu privire la a cerceta diferitele magazine si modele, in acest fel incat sa gasiti unul sau doi care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Merita, de asemenea, sa aveti in cont de faptul cu directia de se afla doi altex multifunctional excelente disponibile daca sunteti foarte stramtorat din punct de vedere al spatiului, precum si unul masini de spalat vase elegante care sa se potriveasca cu noul dvs..

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult