Cel mai bun pret

Altex genesis

★★★★☆

Reduceri de altex genesis! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex genesis fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex genesis?

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti putin familia, acesta ar putea fi altex genesis potrivit cu scopul de dvs. Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il face ideal ca platouri. Spatiul de depozitare intre acest fenomen ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu sapte compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 4 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Singurul mare dezavantaj al acestui congelator sic ar fi capacitatea energetica relativ scazuta, ceea ce poate fi descurajant cu scopul de cei care fac cumparaturi cu gandul la economia pe termen lung sau la mediu.

Acest compartiment depoziteaza carnea, pestele si pasarile de curte (proaspete sau gatite) la o temperatura sigura, mentinandu-le mai proaspete pentru mai putin timp. Temperatura de refrigerare ii nevoie sa fie cu aproximatie de zero si, in mod ideal, ar trebui sa aiba un control separat al temperaturii.

Un altex genesis side-by-side are 6 usi, verticale. Usa printre stanga se deschide cu privire congelator, in moment ce usa din dreapta se deschide asupra putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, iti trebui sa verifici de doua ori aspectul bucatariei tale si sa te asiguri cu scopul de te ajuta cu privire la a caza usile batante. Aceste usi pot face cu scopul de rama unitatii sa fie putin mai larga in acel caz cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se gasi la nivelul ochilor, de pe resturile de pe cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Un aspect de baza de luat in considerare atunci cand se instaleaza nou este locul in care se vor pune lucrurile in el. Contrar a ceea ce ati putea crede, temperatura mare iti varia in diferite locuri ale dumneavoastra, fiind mai rece in unele parti si mai calda in altele. Ar trebui sa aveti in cont de aceste zone si sa depozitati diferite alimente in locurile cele mai potrivite, de exemplu, carnea merge in racitor sau in cea mai rece parte, untul merge in compartimentul mai cald cu destinatia de lactate (astfel incat sa fie mai usor de intins), iar legumele ar trebui depozitate in crisper.

De departe, traditional cu montare asupra ar fi designul cu care marea majoritate intre avansati am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de ridicat si compartimentul cu scopul de alimente proaspete in partea de jos, cu montare de foarte mare sunt, in medie, cel mai mic din modele, ceea ce le efectua o alegere populara de momentul ca gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, printre cele mai ieftine modele.

Evaluarea Energy Star: Daca va preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, iti preocupa facturile la utilitati - vei dori sa cumparati un altex genesis cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu privire la ar fi mai eficient dintre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult