Cel mai bun pret

Altex far cry

★★★★☆

Reduceri de altex far cry! Astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am selectat cele mai bune produse la cel mai ieftin pret. Nu va pierdeti timpul cautand produse, pentru ca noi am facut-o deja pentru dumneavoastra. Acum nu mai aveti nicio scuza pentru a cumpara altex far cry fara sa iesiti din camera.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex far cry?

Circulatia si filtrarea aerului: Un altex far cry bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat ca fructele tine stricate sau prea coapte. Daca voi ar fi capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele dvs. vor ramane proaspete mai mult timp.

Aveti in total cinci rafturi, cinci compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa capacitate pe usile batante. Poate cu privire la nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, este doar-congelator.

Un dozator de apa si gheata ar fi o dotare obisnuita la. Acum, daca nu iti doriti cesta caracteristica, intrucat poate aditiona la pretul noului aparat si trebuie reparatii ocazionale, se afla cu convingere optiuni pe piata. Cu toate acestea, daca optati ca un dozator, este esential sa luati in considerare locatia acestuia, optiunile de setare si daca are sau nu un filtru. Acesti lucruri pot avea un impact cu privire capacitatii dumneavoastra, cu privire cantitatii de intretinere pe care o stabilesti si spre modului in care utilizati dozatorul.

Un altex far cry side-by-side are de obicei sapte usi mari care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se gasi in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu destinatia de aveti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in sol sa trebuiasca sa iti aplecati pentru a ajunge la patru printre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu directia de o organizare usoara. Pentru exterior, usile mult adanci nu ocupa atat de putin spatiu in acel caz cand sunt deschise, ceea ce este indispensabil in acel caz cand se descoperi fata in fata cu un alt spatiu de fapt sau daca ai o bucatarie mai mica.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma este temperatura mare in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura este mai uniforma. Punctajul ca schimbarile de caldura ambientala Evaluam cat de in soi corect raspunde la schimbarile de temperatura mare ambientala, cum este in acel caz cand treceti de pe toamna la vara sau de pe o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai bine genera fata.

Dispunand de controlul temperaturii pe un panou simplu de citit la exterior, puteti vedea dintr-o privire ce se intampla inauntru - si sa o reglati fara sa va raciti degetele. De asemenea, puteti seta un sistem de blocare cu directia de copii pe acest panou pentru a preveni ca degetele mici sa se serveasca singure cu o gustare. Desi nu are un aparat de facut gheata in partea printre fata, deschideti sectiunea congelatorului si veti descoperi o functie de gheata rotativa. Aici nu mai este nevoie de golirea tavilor de gheata. De asemenea, iti puteti realiza provizii de gheata cu ajutorul recipientului cu privire la gheata.

Cu o simpla presiune de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door din partea superioara dreapta a altex far cry, ceea ce iti permite sa luati cu simplitate produsele de care aveti nevoie frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in stil normal.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult