Altex family center

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex family center la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex family center?

Daca ii dai prioritate fiabilitatii si spatialitatii, ar putea fi calea de urmat. altex family center acestei magazine au usi masive, spatiu de depozitare reglabil si multa capacitate, ceea ce le efectua ideale cu destinatia de familiile numeroase sau cu privire la gospodariile care se distreaza si gatesc des. Atunci cand rasfoiti optiunile acestei marci, le vei afla pe cele cu adancime la tejghea, pe langa cu congelator superior, congelator inferior si side-by-side, intr-un cost care nu iti sparge banca. Majoritatea unitatilor au manere de usa rotunjite, de tip profesional, care se aditiona la estetica lor subtila, dar sofisticata.

De asemenea, folosim fiecare intr-un sens mai ocazional, in acest mod incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu directia de mentonariile si caracteristicile, cum este usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine temperatura la o caldura mare impecabila de 37?F, dar este foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste nepasare de utilizare.

cu un congelator inferior faciliteaza accesul si vizualizarea alimentelor depozitate. Acest fapt se datoreaza faptului cu privire la se afla la nivelul ochilor, iar congelatorul functioneaza de obicei ca un sertare extensibil. Acest tip te ajuta cu destinatia de a fi un pic mai scump, deoarece ar fi de obicei asociat cu usi frantuzesti, functii inteligente sau un dozator. De asemenea, nu este cel mai bun cu scopul de depozitarea articolelor voluminoase, cum este o cutie de nuggets de pui, intrucat congelatorul are de obicei un set de sertarel stratificate. Cu toate acestea, cesta alegere iti arata elegant in bucataria ta si va fi simplu de organizat.

Am cumparat acest altex family center in urma cu aproximativ 2 luni. Se potriveste perfect in apartamentul meu si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, intrucat ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de forta electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de obiectele mea.

Caracteristici: Luati in considerare rafturile si sertarele interne cu directia de a supervisa daca acestea functioneaza pentru obiceiurile alimentare ale familiei dvs Daca va convine sa depozitati trei sticle de vin, asigurati-va ca se afla o inaltime ampla sau rafturi reglabile; daca comandati pizza frecvent, probabil cu privire la vei prefera in care sa incapa cutia in interior. Unele ofera, de asemenea, comenzi de umiditate pe sertarele ca reduceri crocante, sertarele cu privire la carne sau delicatese si alte caracteristici cu scopul de a mentine alimentele la caldura ideala de depozitare.

Electrocasnicele negre sunt printre nou in voga, mai multi fabricanti oferind cu finisaj negru, carbune sau inchis. Un negru ar fi o optiune moderna la un aparat alb simplu, dar fara tendinta de a lasa urme de amprente, cu privire la in cazul otelului inoxidabil, dar te ajuta ca a fi mult impunator si poate realiza cu privire la bucataria sa para mai intunecata.

Sertarul ca gheata se descoperi pe usa, nu pe un raft al congelatorului, asa ca va lasa mai putin spatiu cu destinatia de alimente, dar nu dvs asemanator de multa gheata cu destinatia de altele. Si, desi exista zece compartimente cu scopul de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna pentru nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in procedeu rezonabil in doi zile. Acest altex family center este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult