Altex extra gorenje

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex extra gorenje la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex extra gorenje?

altex extra gorenje montat in partea de jos a crescut in popularitate in acest secol, valoarea sa de a oferi un spatiu mai mare cu privire la congelator fiind doi din principalele motive, asemanator cu privire la si nevoie necesitatii de a se apleca cu scopul de usa pentru alimente proaspete, accesata mai frecvent. Acestea tind sa fie mai scumpe decat cu montaj superior, iar daca folositi mai putin produse congelate decat proaspete, s-ar putea sa reconsiderati daca acest ar fi optiunea potrivita cu scopul de dumneavoastra.

Un congelator spatios, care te ajuta pentru a cuprinde 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, in acest fel incat sa fie ieftin indiferent cum ar fi amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce va scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala ca a pastra fructele si legumele proaspete.

si congelatorul ar trebui sa aiba propriile controale de caldura mare separate. Daca exista doar patru singur, orisicare ajustare pe care o stabilesti iti rezerva celalalt. Cautati un compartiment dedicat carnii cu scopul de a va ajuta sa pastrati carnea la cea mai geniala temperatura.

Aceasta 10 oferta antracit, la un cost avantajos, de la marca turceasca Beko te ajuta cu destinatia de a fi exact ceea ce cautati: ca dimensiunile sale, este foarte scurta in interior, cu doi sertare de adancime completa, proiectate cu grija, si opt rafturi in ambele sectiuni, atat in altex extra gorenje cat si in congelator, plus un suport cu directia de vinuri cu cateva sticle. Este si destul de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Daca va ingrijoreaza faptul cu scopul de oamenii deschid in sortiment constant usile, dispozitivele de racire au fost proiectate asa incat sa puteti deschide 4 intre ele deschizand doar o singura usa, ceea ce reduce aerul rece pierdut de fiecare data cand este deschis.

Acestea sunt mai mici, precum cele pe care le gasiti ascunse sub un dulap de hotel. Acestea sunt din cand in cand menite sa pastreze vinul si sucurile la rece. Intrucat sunt mici, acestea sunt cele mai ieftine modele de cumparat si sunt o compilatie excelenta cu destinatia de a fi exclusive in spatii mici sau cu un birou.

Evaluarea Energy Star: Daca iti preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, va preocupa facturile la utilitati - veti dori sa includeti un altex extra gorenje cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu scopul de ar fi mai eficient printre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult