Altex electrocasnic vechi

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex electrocasnic vechi la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex electrocasnic vechi?

Am fost impresionati sa observam ca usile acestui altex electrocasnic vechi-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment ca cei care ii nevoie sa utilizeze eficient spatiul dintre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor la indemana in interiorul usii. Un alt punct de vanzare este culoarea crem, clasica si eleganta.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de energie (in wati-ora) pe timpul saptamanii de testare. Cu cat se utilizati mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Un-congelator foarte spatios, in sortiment american, cu usi duble care se deschid asupra exterior si acces la compartimentele colosale de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid temperatura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest mod cu destinatia de alimentele raman proaspete atunci cand le primiti inapoi de pe supermarket.

In moment ce altex electrocasnic vechi sunt de obicei listate in functie de valoarea lor cubica interna, masurile sale externe sunt cele pe care ii nevoie sa le evaluati in acest moment. In afara de latimea sa, iti trebui sa verifici si adancimea si inaltimea sa. Ai vrea sa te asiguri ca se afla o toleranta de 2,5 cm printre partea de sus si din spate ca a asigura ventilatia cu destinatia de motorul si compresorul sau. Intrucat marea majoritate au lipsa pentru usile lor sa fie complet deschise pentru a avea acces la toate rafturile si sertarele sale, ar fi intelept sa lasati un spatiu suplimentar de doi centimetri de la balama sa, in acest fel incat, precum si peretii sau dulapurile sa fie ferite de o bataie.

Finisaje: Otelul inoxidabil ar fi cel mai popular, deoarece are un aspect elegant si totusi neutru, dar unii prefera alb sau negru (sau actual popularul otel inoxidabil negru si chiar fibra de carbon). incorporabile ofera de obicei panouri exterioare care se potrivesc cu dulapurile intre bucatarie. Multe finisaje moderne sunt rezistente la amprente. La expozitia Kitchen & Bath Industry Show printre acest an, am vazut si o multime de modele personalizabile; o tendinta de urmarit!

Daca nu va lasati mult spatiu de manevra, veti cheltui mai mult pe termen lung, intrucat va trebui sa lucreze mai putin ca a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin noua cm pe partile laterale si in spate si 2 cm in partea de foarte mare in sortiment implicit, iar in recenziile noastre despre enumeram spatiile libere recomandate de producator.

Una intre cele mai comune specificatii ale altex electrocasnic vechi este eficienta de stocare, sau dimensiunea interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu destinatia de o putere mai mica inseamna cu scopul de respectiv incap mai multe, dar nu ar fi mereu asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de mult spatiu gol este de fenomen disponibil in interiorul. Orice numar de factori pot reduce spatiul utilizabil cu un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat folosul spatiului utilizabil este mai apropiata de valoarea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult