Altex cuptor si plita

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex cuptor si plita la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex cuptor si plita?

De asemenea, folosim oricare altex cuptor si plita intr-un sens mai ocazional, in acest mod incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu privire la mentonariile si caracteristicile, cum ar fi usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum este conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine caldura mare la o temperatura ireprosabila de 37?F, dar este foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste indemanare de utilizare.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de forta (in wati-ora) pe parcursul saptamanii de testare. Cu cat se foloseste mai putina energie, cu atat este mai eficient si cu atat mai multi bani iti va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Conectarea prin Wifi si aplicatie iti permite sa va conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati caldura de pe distanta, perfect pentru cei care conduc pentru perioade indelungate si doresc sa aiba control total inspre lor. Acest prototip este disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control actual al temperaturii ca reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma este temperatura in intregul altex cuptor si plita, fara locuri mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura ar fi mai uniforma. Punctajul cu destinatia de schimbarile de temperatura mare ambientala Evaluam cat de bine raspunde la schimbarile de caldura mare ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la toamna la toamna sau de pe o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai corect realiza fata.

Ceea ce iti ofera aceste modele independente sunt functionalitate de zidi categorie si mult caracter - iar unele printre ele au chiar incapere de luat vederi in interior, in acest mod incat sa puteti vedea care este nivelul stocurilor dumneavoastra in timp ce stati pe canapea (sau in timp ce sunteti in vacanta in cealalta parte a lumii.

Un-congelator foarte spatios, in mod american, cu usi duble care se deschid spre afara si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid temperatura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand de asemenea pentru alimentele raman proaspete atunci cand le primiti inapoi de la supermarket.

Spre deosebire de multe altex cuptor si plita, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla opt rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu privire la a caza sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult