Altex clima

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex clima la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex clima?

altex clima si congelatorul ar trebui sa aiba propriile controale de caldura mare separate. Daca exista doar doi singur, orisicare ajustare pe care o realizezi va altera celalalt. Cautati un compartiment dedicat carnii cu privire la a iti ajuta sa pastrati carnea la cea mai geniala temperatura.

Frigidaire ar fi cunoscut cu destinatia de fabricarea eficiente din punct de vedere energetic, cu intretinere redusa si fiabile, la o diversitate larga de preturi. Daca sunteti la cumparaturi pentru robust si fiabil care sa va pastreze alimentele proaspete fara probleme, Frigidaire ar fi o compilatie solida. Designul tipurilor ar fi atragator, dar nu prea ostentativ, si tinde sa fie usor mai prietenos cu previziunea decat alte magazine de top.

In moment ce sunt de obicei listate in functie de eficienta lor cubica interna, masurile sale externe sunt cele pe care este necesar sa le evaluati in acest moment. In exterior de latimea sa, va trebui sa verifici si adancimea si inaltimea sa. Ai vrea sa te convingi ca exista o toleranta de 2,5 cm din partea de sus si printre spate cu directia de a asigura ventilatia pentru motorul si compresorul sau. Fiindca majoritatea au necesitate cu directia de usile lor sa fie complet deschise cu scopul de a avea acces la toate rafturile si sertarele sale, este intelept sa lasati un spatiu suplimentar de unul sau doi centimetri de pe balama sa, astfel incat, precum si peretii sau dulapurile sa fie ferite de o bataie.

Am fost impresionati sa observam cu scopul de usile acestui altex clima-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu scopul de cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul intre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor din apropiere in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

De asemenea, folosim fiecare intr-un sens mai ocazional, de asemenea incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu destinatia de mentonariile si caracteristicile, cum ar fi usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum este conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine caldura la o temperatura fara defect de 37?F, dar ar fi foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste nepasare de utilizare.

Caracteristici simple: Puteti plati mai mult cu scopul de distribuitoare de apa si gheata mai frumoase, sau sertar si usi suplimentare, sau finisaje si manere mai elegante, sau o tableta cu ecran tactil incorporata. Toate acestea au meritele lor (bine, te ajuta cu directia de a nu si tableta). Dar am de incredere sa ne concentram pe modelele de baza, fiindca tehnicienii de reparatii spun cu privire la acestea tind sa fie mai fiabile (cu mai putine piese care se pot strica). De asemenea, acestea costa cu sute de dolari mai mult ca a genera in esenta aceeasi treaba. Acestea fiind spuse, credem pentru ar fi in sortiment corect sa gasesti trei facilitati de baza, cum este un congelator cu dezghetare automata, rafturi reglabile, sertare de congelare si rafturi dintre sticla sau plastic (mai iute decat dintre sarma) in compartimentul. Marea majoritate au toate aceste caracteristici si sunt singurele pe care ne-am gandit serios sa le recomandam.

Calitate robusta a constructiei: Folosesti altex clima mai putin decat cu aproximatie fiecare altceva intre casa, asa cu destinatia de ar fi de baza sa cumperi ceva cu care veti fi fericit sa interactionezi si care poate rezista la utilizarea zilnica timp de aproximativ un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri cu scopul de a ne face o idee despre cat de bine lucrate sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara necazuri sau intr-un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de pe usa ulcioare de marimea unui galon sau doar sticle de ketchup?

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult