Altex casti steelseries

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex casti steelseries la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex casti steelseries?

Un altex casti steelseries-congelator foarte spatios, in procedeu american, cu usi duble care se deschid inspre exterior si acces la compartimentele colosale de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid temperatura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest mod cu destinatia de alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de la supermarket.

Evaluarea Energy Star: Daca va preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, iti preocupa facturile la utilitati - vei dori sa alaturati cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu directia de este mai eficient dintre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu privire la alimentele se vor distruge instantaneu, dar inseamna cu scopul de nu vor rezista asemanator de putin timp, asa incat veti risipi mai multe alimente si mai multi bani din cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem cu privire la noile iti vor pastra alimentele in siguranta, aproape 30% intre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% cu destinatia de securitate alimentara.

Puteti supervisa ce se descoperi in interiorul altex casti steelseries fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se vedea mai jos), care folositi doi incapere interne ca a iti arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare ca a supervisa pana cand trebuie sa le folositi.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni ca a se potrivi preferintelor dvs. de depozitare a alimentelor - si setarile de climatul si umiditate multizonale, care va permit sa creati spatii de racire separate pentru anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Un side-by-side are de obicei 7 usi indrazneti care se intind pe toata inaltimea. Congelatorul se intinde pe partea stanga, in moment ce se afla in dreapta. Aceasta dispunere inseamna cu scopul de aveti intotdeauna atat alimentele proaspete, cat si cele congelate la nivelul ochilor, in pamant sa trebuiasca sa iti aplecati cu scopul de a ajunge la noua intre zone. In interior, side-by-side sunt spatioase si au o multime de rafturi cu destinatia de o organizare usoara. La exterior, usile putin adanci nu ocupa atat de mult spatiu in momentul cand sunt deschise, ceea ce ar fi necesara in momentul cand se afla fata in fata cu un alt spatiu de fenomen sau daca aveti o bucatarie mai mica.

Electrocasnicele negre sunt dintre nou in voga, mai multi realizatori oferind altex casti steelseries cu finisaj negru, carbune sau inchis. Un negru ar fi o alternativa moderna la un aparat alb simplu, dar fara tendinta de a lasa urme de amprente, cu directia de in cazul otelului inoxidabil, dar te ajuta cu privire la a fi mult impunator si te ajuta cu directia de a face cu privire la bucataria sa para mai intunecata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult