Altex casti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex casti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex casti?

Rafturile pot fi realizate printre plastic turnat sau intre sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot altex casti.

Spre deosebire de multe, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, se afla zece rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu privire la a adaposti sticle de patru litri si un distribuitor de conserve in interior.

Un spatiu mic necesita mic, care este, de asemenea, cunoscut pentru compact. Acest tip are, de obicei, in jur de 2 picioare cubice de spatiu, catre deosebire de media de 20 de picioare cubice la modelele de dimensiuni mari. Acesta dispune de un congelator superior si o multime de rafturi si este facut cu scopul de a se strecura intr-un colt micut al unui apartament, apartament, dormitor sau chiar RV. Acest tip ar fi diferit de, care are de obicei o singura usa, si te ajuta cu privire la a fi strecurat sub un blat sau te ajuta cu privire la a rezista la temperaturile dintre garaj.

Cea mai fantastica parte este cu privire la altex casti functioneaza intr-un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati cu destinatia de purifica tot timpul aerul din interior cu un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, veti fi mandru de modul in care va claseaza bucataria. Acest fapt se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu privire la sa nu mai conversam de accentul central al usilor.

Aveti in total cinci rafturi, doi compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa putere pe usile batante. Poate ca nu iti castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta este estetica oricum? Pana la urma, este doar-congelator.

Acest compartiment depoziteaza carnea, pestele si pasarile de curte (proaspete sau gatite) la o caldura sigura, mentinandu-le mai proaspete cu destinatia de mai mult timp. Temperatura de refrigerare trebuie sa fie cu aproximatie de zero si, in sortiment ideal, ar trebui sa aiba un control separat al temperaturii.

altex casti in stil retro in culori vii sunt din ce in ce mai populare pentru aparat de declaratie si combina un aspect vintage cu interiorul modern, dar nu uitati pentru voi ar fi o investitie pe termen lung, care va supervisa posibil mai multe tendinte care vin si pleaca. Cumparati in considerare ce parere veti avea despre el peste 10 ani si cum se iti potrivi cu o 8 bucatarie daca iti mutati.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult