Altex cartuse

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex cartuse la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex cartuse?

Am fost impresionati sa observam cu destinatia de usile acestui altex cartuse-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu directia de cei care este necesar sa utilizeze eficient spatiul printre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor la indemana in interiorul usii. Un alt punct de vanzare este culoarea crem, clasica si eleganta.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti mult familia, acesta ar putea fi ideal pentru dvs Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il realiza ideal ca platouri. Spatiul de depozitare din acest fenomen ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu 9 compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are cinci tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Puteti monitoriza ce se gasi in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care foloseste unul sau doi locuinta interne cu scopul de a iti arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se descoperi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu scopul de a supervisa pana cand ii nevoie sa le folositi.

Pe baza experientei personale, cel mai fundamental fapt de care clientii nostri uita sa tina cont ar fi adancimea altex cartuse. O greutate unica nu se nimereste tuturor in acel caz cand vine vorba. De aceea, aveti doua alternative cu privire la adancimea: adancime de tejghea si adancime standard. Inainte de a incepe cumparaturile, este de baza sa masurati spatiul existent cu privire la a preciza ce tip s-ar potrivi in stil corect in bucataria dvs.

Singura problema cu acest ar putea fi faptul cu privire la are doar o clasificare energetica de 1 stea. Asta il face mai putin eficient decat alte modele de acest tip si dimensiune... desi cu securitate le depaseste in cu aproximatie toate celelalte domenii. Are o serie de caracteristici dragute, printre care sapte este un set de tavite de gheata rotative. In plus fata de faptul pentru acestea sunt detasabile, puteti pur si usor sa rotiti bara cu scopul de o selectionare de cuburi de gheata in miscare.

Cautati 3 comenzi de temperatura mare separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul ca alimente proaspete, astfel incat nu puteti regla patru dintre ele fara a le afecta pe celelalte. Unele electronice au controale independente mai bune.

Spre deosebire de multe altex cartuse, acest prototip de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista sapte rafturi de sticla, un sertar plin de vase frigorifice, compartimente in usa ca a adaposti sticle de patru litri si un distribuitor de conserve in interior.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult