Altex boxa portabila bluetooth

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex boxa portabila bluetooth la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex boxa portabila bluetooth?

Cu o simpla presiune de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door printre partea superioara dreapta a altex boxa portabila bluetooth, ceea ce iti permite sa luati cu facilitate cumparaturile de care gasesti nevoie frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in stil normal.

Poate fi coplesitor sa compari, dar exista in esenta unul stiluri: Usa franceza (care ar fi cea mai populara) side-by-side, congelator superior si congelator inferior. Toate vin in diferite dimensiuni si capacitati, desi, daca iti montati intr-un dulap existent si trebuie sa fie la acelasi nivel cu blatul, veti prefera sa iti doresti modele care sunt de adancime redusa. Dincolo de asta, este o chestiune de a deduce catre configuratiei interioare care se potriveste cel mai in procedeu corect nevoilor tale. Exista eficiente printre punct de vedere energetic, iar unele sunt dotate cu wifi care iti aduce o alerta daca caldura mare scade printre cauza unei pene de curent sau daca opt intre usi este lasata deschisa. inteligente sunt o alta optiune care te ajuta cu privire la a ajuta la organizarea vietii familiei tale, pe langa faptul cu destinatia de pastreaza alimentele la rece.

Acest compartiment depoziteaza carnea, pestele si pasarile de curte (proaspete sau gatite) la o temperatura mare sigura, mentinandu-le mai proaspete cu directia de mai putin timp. Temperatura de refrigerare ii nevoie sa fie cu aproximatie de zero si, in procedeu ideal, ar trebui sa aiba un control separat al temperaturii.

Distribuitoarele de apa si gheata dintre usa, o comoditate pe care multe gospodarii se bazeaza pe parcursul zilei, nu sunt normale la un altex boxa portabila bluetooth cu congelator inferior. De asemenea, va trebui sa masurati spatiul pe care il tineti fata ca a iti asigura cu destinatia de acest mod se va potrivi, intrucat usa sa se intinde mai putin in bucatarie decat modelele cu usi duble.

De asemenea, folosim oricare intr-un sens mai ocazional, de asemenea incat sa putem raspunde la intrebari de utilizare cu scopul de precizariile si caracteristicile, cum ar fi usile, rafturile, comenzile, dozatorul de apa/gheata si dotarile suplimentare, cum ar fi conectivitatea inteligenta, optiunile de depozitare cu usa in usa sau flexibile etc. Daca mentine temperatura la o temperatura perfecta de 37?F, dar este foarte dificil sa deschizi usile si panoul de control nu are sens, vom penaliza acel in ceea ce priveste simplitate de utilizare.

Un-congelator foarte spatios, in soi american, cu usi duble care se deschid inspre exterior si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce rapid caldura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest fel cu privire la alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Puteti vedea ce se descoperi in interiorul altex boxa portabila bluetooth fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se supervisa mai jos), care folositi cateva camere interne pentru a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se gasi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare ca a supervisa pana cand este necesar sa le folositi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult