Altex bose

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex bose la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex bose?

Cel mai bun altex bose congelator cu destinatia de tine iti depinde de dimensiunea spatiului pe care il ai la dispozitie, de banii pe care aveti de cheltuit, de nivelul de spatiu de stocare a alimentelor de care ai necesitate si de o serie de alti factori. In timp ce alegerea poate fi mult coplesitoare, recenti suntem aici cu directia de a iti ghida asupra produsul potrivit.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa din 60 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara iti ofera mai putin spatiu ca cumparaturi, inseamna, de asemenea, pentru ocupa mai putin spatiu in bucataria dvs.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu privire la alimentele se vor nimici instantaneu, dar inseamna cu scopul de nu vor rezista asemanator de mult timp, de asemenea incat veti risipi mai multe alimente si mai multi bani printre cauza deteriorarii. Si, desi ar fi tentant sa presupunem ca noile iti vor pastra alimentele in siguranta, aproximativ 30% intre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% cu directia de incredintare alimentara.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. altex bose are 9 cosuri in usa si puteti muta 1 din ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si 2 printre sticla calita (dintre care sase le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 10 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta aceasta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Daca va plac gadgeturile inteligente, atunci veti adora acest-congelator, care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati temperatura si folositi functia de congelare rapida, din alte optiuni, de pe smartphone-ul voi sau pur si usor stabilesti acest fenomen prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri din partea intre fata.

Un-congelator foarte spatios, in soi american, cu usi duble care se deschid spre afara si acces la compartimentele impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce ager temperatura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand astfel cu privire la alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Am fost impresionati sa observam cu privire la usile acestui altex bose-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment ca cei care trebuie sa utilizeze eficient spatiul intre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor la indemana in interiorul usii. Un alt punct de vanzare ar fi culoarea crem, clasica si eleganta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult