Altex bormasini

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex bormasini la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex bormasini?

Picioarele reglabile (sau rolele) sunt necesare cu scopul de a iti asigura cu scopul de altex bormasini voi ar fi la nivel de la stanga la dreapta. Faptul ca partea din fata este usor ridicata fata de cea dintre spate inseamna cu destinatia de usa se iti inchide mai usor sau, eventual, chiar singura daca o lasati deschisa.

Un-congelator foarte spatios, in mod american, cu usi duble care se deschid inspre exterior si acces la compartimentele de proportii impresionante de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce ager caldura articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest mod pentru alimentele raman proaspete in momentul cand le primiti inapoi de la supermarket.

Am cumparat acest in urma cu cu aproximatie patru luni. Se nimereste perfect in apartamentul tau de incredere si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, deoarece ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de putere electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de achizitia mea.

Este o alegere simpla si eficienta, axata pe un design intuitiv si pe performante solide, mai curand decat pe inovatii de creste tehnologie. Am recomanda acest altex bormasini-congelator utilizatorilor carora le convine sa congeleze multe alimente - te ajuta cu directia de a dupa ce au gatit pe loturi - fiindca spatiul de congelare este deosebit de generos si corect compartimentat.

Odata ce noul dvs.-congelator ar fi despachetat, instalat si pornit, acesta va avea necesitate de mult timp de acomodare inainte de a putea fi introduse alimente in interior. Acest fenomen permite aerului sa circule si temperaturii sa se uniformizeze si sa se stabilizeze, in acest fel incat alimentele si bauturile care urmeaza sa fie pastrate in interior sa fie mentinute in stil corespunzator. Prospectul de instructiuni al noului dvs.-congelator ar trebui sa precizeze un cineva interval de moment inainte de a plasa alimente in interior, dar cu destinatia de un ghid general:

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti putin familia, acesta ar putea fi ideal ca dvs Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il genera potrivit cu privire la platouri. Spatiul de depozitare dintre acest fenomen ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu 6 compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 4 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Aceasta sase oferta antracit, la un cost avantajos, de pe marca turceasca Beko poate fi exact ceea ce cautati: cu privire la dimensiunile sale, este foarte scurta in interior, cu doi sertarel de adancime completa, proiectate cu grija, si 9 rafturi in ambele sectiuni, atat in altex bormasini cat si in congelator, plus un suport ca vinuri cu unul sau doi sticle. Este si deajuns de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult