Altex battlefield 1

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex battlefield 1 la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex battlefield 1?

Am cumparat acest altex battlefield 1 in urma cu cu aproximatie 2 luni. Se nimereste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, deoarece ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de potenta electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de achizitia mea.

O parte dintre tehnologia acestui-congelator este geniala. ne plac senzorii inteligenti de la orisicare raft; acestia percepteaza o crestere a temperaturii in momentul cand ceva este plasat inauntru si pompeaza aerul rece doar in acea zona cu privire la a raci mai degraba alimentele si a le pastra mai proaspete - economisind in acelasi timp energie!

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi temperatura mare in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat caldura mare este mai uniforma. Punctajul cu destinatia de schimbarile de caldura mare ambientala Evaluam cat de corect raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi atunci cand treceti de la primavara la iarna sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai corect genera fata.

Sertarul pentru gheata se afla pe usa, nu pe un raft al congelatorului, de asemenea cu destinatia de iti lasa mai putin spatiu ca alimente, dar nu dvs aproape la fel de multa gheata cu privire la altele. Si, desi exista 5 compartimente cu scopul de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu privire la nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in sortiment rezonabil in cateva zile. Acest altex battlefield 1 este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Un cu congelator superior ar fi stilul traditional: o singura zona de depozitare cu privire la alimentele congelate plasata peste unei singure zone de depozitare cu scopul de alimentele proaspete, fiecare cu o usa. Aceste usi sunt suficient de largi in momentul cand sunt deschise, ceea ce te ajuta cu privire la a fi o pacoste in bucatariile inghesuite. cu congelator superior tind, de asemenea, sa fie lipsite de o multime de clopote si fluiere disponibile in alte tipuri. Acestea fiind spuse, cele mai de incredere modele ofera elementele fundamental pe care oricare gospodarie le te ajuta pentru a aprecia, cum este rafturile reglabile, iluminarea cu LED-uri luminoase si cosurile de dimensiuni de un galon in usa. Daca aveti nevoie de usor la un cost scazut, nu puteti da gres cu cu congelator de top evaluat.

Cand vorbim despre depozitarea alimentelor si bauturilor in apartamente mici, camere de camin sau la birou, bun ar fi esential. Dar cu destinatia de ca rareori se te ajuta cu destinatia de a conta pe ele cu destinatia de a pastra alimentele perisabile la rece cu destinatia de perioade lungi de timp (pentru a fi sigure, alimentele precum carnea, lactatele si fructele sau legumele taiate ii nevoie pastrate la o temperatura mai mica de 40?F), acestea sunt cele mai potrivite cu destinatia de racirea bauturilor sau ca a pastra pranzul cu destinatia de cinci zile, maximum. O alta optiune? Puneti-l la treaba cu privire la un racitor de bere dedicat sau o pivnita de vin alb. Noroc!

Ne-a impresionat in sortiment anume tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura mare altex battlefield 1-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu privire la dispunerea compartimentelor ar fi logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu ar fi spectaculos.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult