Altex auchan iris

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex auchan iris la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex auchan iris?

Una dintre cele mai comune specificatii ale altex auchan iris este creativitatea de stocare, sau volumul interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu scopul de o putere mai mare inseamna ca respectiv incap mai multe, dar nu ar fi intotdeauna asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de putin spatiu gol este de fenomen disponibil in interiorul. Orice numar de lucruri pot reduce spatiul utilizabil intr-un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat productivitatea spatiului utilizabil ar fi mai apropiata de capacitatea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Cele mai multe modele moderne vin stivuite pana la grinzi cu tehnologie inteligenta care controleaza umiditatea si temperatura. Altele merg chiar mai departe cu privire la a include diagnostice bazate pe aplicatii, deschiderea automata a usii si conectivitate la internet.

Pastrarea alimentelor la rece si in securitate cu directia de perioade lungi de moment este scopul, dar nu toate sunt egale in aceasta privinta. De aceea, includem in testul nostru un scor de convingere alimentara. Scorul nostru de certitudine alimentara este creat printre unul elemente care au un impact catre modului in care va pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indrumam niciun cu un scor de certitudine alimentara sub 55%.

altex auchan iris si congelatorul ar trebui sa aiba propriile controale de caldura separate. Daca exista doar patru singur, orice ajustare pe care o faceti iti destina celalalt. Cautati un compartiment dedicat carnii cu scopul de a va ajuta sa pastrati carnea la cea mai geniala temperatura.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat pentru fructele dvs stricate sau prea coapte. Daca tine este capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele dvs vor ramane proaspete mai mult timp.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in oricare zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt exclusive deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul ar fi prea umed, fructele dvs vor putrezi. care pot afla un echilibru printre aceste sapte extreme va vor ajuta sa va pastrati fructele si legumele cat mai putin timp posibil.

De exemplu, filtrele ii nevoie schimbate la oricare 4 luni, ceea ce se alatura la costurile operationale ale altex auchan iris si la vremea pe care il petreceti asigurandu-va cu directia de acesta functioneaza corect. In plus, setarile unor dozatoare includ gheata zdrobita, gheata cubulete si apa calda.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult