Altex arctic

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex arctic la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex arctic?

Dincolo de tip si de spatiul de depozitare, diferentele dintre altex arctic devin mai mult decisive. Unele sunt realizate in procedeu retro; altele sunt mai contemporane. Iar unele printre zilele noastre au caracteristici unice care atrag anumiti utilizatori, cum ar fi conectivitatea cu smartphone-ul si tehnologia fara inghet.

Am testat de sine statatoare de pe marci populare. Am comparat aparate cu dimensiuni uniforme, folosind ingrediente de uz casnic comune care sunt dificil de depozitat (sticle de vin inalte, recipiente folositori de lapte), plus ingrediente care au cea mai scurta probabilitate sa se piarda rapid, cum ar fi salata si strugurii.

Daca nu iti lasati putin spatiu de manevra, vei cheltui mai putin pe termen lung, fiindca va trebui sa lucreze mai mult cu directia de a-si mentine racoarea. De regula, lasam cel putin 10 cm pe partile laterale si in spate si patru cm in partea de ridicat in soi implicit, iar in recomandariile noastre despre enumeram spatiile libere repetate de producator.

Puteti vedea ce se gasi in interiorul altex arctic fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se supervisa mai jos), care foloseste unul sau doi locuinta interne cu destinatia de a va arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se afla inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare ca a vedea pana cand este necesar sa le folositi.

Rafturile pot fi realizate din plastic turnat sau intre sticla securizata. Unele rafturi au buze ridicate sau alte caracteristici care ajuta la evitarea raspandirii laptelui varsat sau a altor lichide in tot.

Conectarea prin Wifi si aplicatie va permite sa iti conectati telefonul si sa monitorizati sau sa ii reglati temperatura mare de pe distanta, perfect cu directia de cei care conduc cu directia de perioade indelungate si doresc sa aiba control total spre lor. Acest prototip ar fi disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control actual al temperaturii cu destinatia de reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Acestea sunt altex arctic mai mici, precum cele pe care le gasiti ascunse sub un dulap de hotel. Acestea sunt adesea menite sa pastreze vinul si sucurile la rece. Intrucat sunt mici, acestea sunt cele mai ieftine modele de cumparat si sunt o compilatie excelenta cu privire la a fi traditionale in spatii mici sau cu un birou.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult