Altex aparat de vidat

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex aparat de vidat la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex aparat de vidat?

Am testat altex aparat de vidat de sine statatoare de pe magazine populare. Am comparat aparate cu dimensiuni uniforme, folosind ingrediente de uz casnic comune care sunt dificil de depozitat (sticle de vin inalte, recipiente indrazneti de lapte), plus ingrediente care au cea mai mare probabilitate sa se piarda rapid, cum este salata si strugurii.

Dispunand de controlul temperaturii pe un panou usor de citit la exterior, puteti supervisa dintr-o privire ce se intampla inauntru - si sa o reglati fara sa va raciti degetele. De asemenea, puteti seta un sistem de blocare cu destinatia de copii pe acest panou cu directia de a preveni cu scopul de degetele mici sa se serveasca singure cu o gustare. Desi nu are un aparat de facut gheata in partea din fata, deschideti sectiunea congelatorului si veti descoperi o functie de gheata rotativa. Aici nu mai este necesitate de golirea tavilor de gheata. De asemenea, va puteti face provizii de gheata cu ajutorul recipientului cu destinatia de gheata.

Acest mic-congelator inteligent ar fi proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare important cu privire la cumparaturile perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte corect in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa face o geniala utilizare a spatiului limitat din interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

altex aparat de vidat cuprinde un suport cu scopul de oua, un suport cu destinatia de sticle si un compartiment pentru reduceri lactate. Apreciem in sortiment distinct faptul cu directia de rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le genera usor de curatat.

Puteti monitoriza ce se afla in interiorul fara sa deschideti usa, datorita functiei View Inside (a se monitoriza mai jos), care folositi trei camere interne ca a iti arata pe ecran sau pe smartphone exact ce se gasi inauntru. Puteti chiar sa marcati articolele cu data de expirare cu privire la a monitoriza pana cand ii nevoie sa le folositi.

Acest s-a comportat bine in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele printre cele mai de calitate pe care le-am testat vreodata. La ca sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, veti putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile ca o momentul mai lunga de timp.

Interesant este ca usa altex aparat de vidat este de fenomen 2 usi. Apasarea butonului de la maner in momentul cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna pentru puteti lua iute articole. Daca trageti de maner in soi normal, deschideti intreaga usa cu privire la a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu scopul de bucatarii contemporane sau traditionale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult