Altex amd ryzen

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex amd ryzen la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Care sunt problemele frecvente ale altex amd ryzen?

Procesoarele Ryzen se schimbă pentru a porni. Acest lucru particular poate fi cauzat de o serie de lucruri, inclusiv un fel de rang foarte scăzut de nuclee sau o defecțiune a BIOS-ului.

Cpu-ul Ryzen poate fi volatil și poate cauza o varietate de probleme. Aceasta poate include eșecuri tehnice, pierderi de date și, într-adevăr, eșecuri de segment.

Procesorul Ryzen poate fi dificil de actualizat. Aceasta poate fi o problemă pentru utilizatorii care caută cu siguranță un procesor care poate face față tehnologiilor tehnologice.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați altex amd ryzen?

Dacă doriți să cumpărați un procesor bun, veți dori să vă familiarizați cu câteva lucruri. În primul rând, în timp ce microprocesoarele Ryzen se bazează pe aceeași arhitectură ca și procesoarele Intel Center, acestea vor varia când vine vorba de viteză și suport pentru memorie. În al doilea rând, vei descoperi două moduri în ceea ce privește procesoarele Ryzen: produsele cu șase nuclee și chiar cele cu opt nuclee. În cele din urmă, există în prezent două tipuri de procesoare Ryzen: Threadripper și Bulldozer.

Pentru a înțelege pe deplin care procesor Ryzen este potrivit pentru dumneavoastra, este important să luați în considerare o serie de lucruri. Primul este, fără îndoială, prețul. În al doilea rând, numărul de nuclee plus șiruri de care aveți nevoie. În cele din urmă, nu contează dacă o persoană are nevoie de ajutor pentru sisteme de operare multiplatformă precum Windows 10 sau macOS.

Iată o privire la câteva lucruri legate de care veți dori cu adevărat să le luați în considerare atunci când cumpărați un procesor:

Preț.

Cel mai important lucru la care trebuie să vă gândiți atunci când cumpărați un cip de procesor poate fi prețul de vânzare. Eventual, ar trebui să rețineți că prețul fiecărei chei, linii și chiar suport pentru RAM poate fi diferit. De exemplu, cele șase și opt produse de bază vor costa mai mult decât tipurile Threadripper și Bulldozer.

Ajutor pentru depozitare.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare de fiecare dată când cumpărați cipul de procesor este compatibilitatea RAM. Acest specific va evalua dacă trebuie sau nu să obțineți o felicitare cu memorie diferită. De exemplu, modelul octa-core va suporta aproximativ 16 GB de RAM, în timp ce versiunea cu 6 nuclee va suporta până la OPT GIGABYTES de spațiu de memorie.

Suport pentru sisteme de operare multiplatforme.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când cumpărați un cip de procesor este ajutorul tehnicilor de operare multiplatformă. Acest specific va evalua dacă puteți sau nu folosi neapărat procesoarele folosind alte rețele. De exemplu, versiunea specială de Threadripper poate funcționa cu Windows 20 și macOS, în timp ce versiunea specială de Bulldozer nu va funcționa niciodată.

Miezuri și fire.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când cumpărați un procesor excelent este gama de nuclee și locuri. De exemplu, de obicei, modelele de șase și opt nuclee pot avea un număr diferit de nuclee și chiar posturi. Unitatea Threadripper oferă miezuri Doze, în timp ce modelul Bulldozer oferă 36 de miezuri.

Care este cea mai proastă experiență altex amd ryzen?

Cele mai frecvente și chiar de temut întâlniri sunt accidentele. Mulți utilizatori au întâmpinat probleme cu procesoarele lor, blocări fatale sau blocări care implică varietate. Mai jos sunt 5 sfaturi pentru a ajuta o persoană să evite aceste tipuri de accidente.

Pot fi reciclate altex amd ryzen?

Se pare că Ryzen de la AMD va fi reciclat în curând. Compania tocmai a anunțat că lansează suport pentru cipul de procesor Phenom X4 în sprijinul procesorului tipic Ryzen 7.

Amd trece la o nouă arhitectură numită Zen. Acest nou stil poate fi construit pe un nucleu mai puternic plus un nou control al memoriei. Acest lucru îi va permite lui Ryzen să ruleze mai repede și să funcționeze mai bine decât procesoarele Phenom X4.

Această modificare este surprinzătoare, deoarece Phenom X4 părea a fi cel mai bine vândut procesor al companiei pentru o vreme. Cu toate acestea, AMD este încrezător că Yoga va fi o opțiune mai bună pentru utilizatori.

Această schimbare specifică ar putea avea un impact mare asupra economiei, deoarece consumatorii pot cumpăra procesoare Ryzen în loc de procesoare Phenom X4. Acest lucru poate crea mai multe locuri de muncă care ajută la reducerea cantității de deșeuri pe care le produc cu siguranță corporațiile.

Amd elimină, de asemenea, suportul pentru procesorul X4 în general pentru Ryzen 7. Va ajuta la reducerea cantității de poluare pe care o produce în special cipul procesorului. Ei sunt clar că AMD este în general dedicat creării unui viitor mai bun pentru consumatori și pentru economie în special.

Altex amd ryzen este de obicei un nou procesor distinct care poate fi produs pentru a concura cu procesorul Intel Core. Procesorul se bazează în principal pe cea de-a opta tehnologie a procesorului Intel Atom. Vor fi disponibile în mai multe tipuri: Ryzen 7 și Ryzen 7 1800X în special. Cipurile Ryzen 7 sunt pregătite pentru performanță și au o viteză de ceas asociată cu 2,20 GHz. Ryzen 7 1800X cash, pe de altă parte, este gata pentru preț și are o nouă viteză de 3,50 GHz. Acești oameni sunt, de asemenea, disponibili în două tipuri: Ryzen 5 și Ryzen 5 1400. Cipurile Ryzen 5 sunt construite pentru performanță și sunt tactate la 2,20 GHz. Cipurile Ryzen 5 1400, pe de altă parte, sunt construite pentru valoare și au o nouă viteză de ceas de 1,70 GHz.

Cele mai recente și mai puternice procesoare Ryzen de la AMD sunt concepute pentru jucătorii pasionați care caută eficiență maximă. Microprocesoarele Ryzen se dovedesc a fi cea mai bună opțiune pentru jucătorii care solicită cel mai înalt nivel de performanță generală și caută valoarea ideală. Procesoarele Ryzen se bazează pe cea mai avansată microarhitectură Zen și oferă chiar performanță excelentă și raport calitate-preț. Procesoarele Ryzen sunt disponibile acum și vor fi disponibile și în următoarele luni.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult