Altex akai

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex akai la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Altex akai?

Un altex akai congelator spatios, care poate este format din 24 de saci de cumparaturi, si cu o multime de rafturi pe care le puteti personaliza. Are usi reversibile, in acest fel incat sa fie ieftin indiferent cum ar fi amenajata bucataria ta. Nu ingheata, ceea ce va scuteste de a mai fi nevoit sa dezghetati manual si are o zona speciala cu directia de a pastra fructele si legumele proaspete.

Atunci cand vine vorba de tipurile, ar fi esential sa cunosti si diferenta dintre un prototip cu adancime compartimentata si unul sau doi cu adancime standard. Un prototip de contraprofunditate se aseaza la nivelul dulapurilor domnia voastra si prioritizeaza stilul, in moment ce cateva de adancime standard are un interior mai spatios si prioritizeaza functionalitatea.

Una dintre cele mai comune specificatii ale ar fi productivitatea de stocare, sau masura interiorului, in picioare cubice. Ati crede cu directia de o capacitate mai mica inseamna cu directia de respectiv incap mai multe, dar nu ar fi intotdeauna asa. Noi masuram spatiul utilizabil, adica cat de mult spatiu gol este de fapt disponibil in interiorul. Orice numar de factori pot reduce spatiul utilizabil intr-un - galeata de gheata sau masina de gheata, un filtru de apa, filtrele de aer, aranjarea rafturilor etc. Cu cat folosul spatiului utilizabil este mai apropiata de productivitatea de depozitare declarata, cu atat mai multe alimente puteti pune.

Spre deosebire de multe altex akai, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista sapte rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu scopul de a caza sticle de unul litri si un distribuitor de conserve in interior.

Spre deosebire de multe, acest model de 3,2 metri cubi are compartimente separate si congelator. In interior, exista 2 rafturi de sticla, un sertarel plin de vase frigorifice, compartimente in usa cu directia de a adaposti sticle de trei litri si un distribuitor de conserve in interior.

contine un suport cu destinatia de oua, un suport cu scopul de sticle si un compartiment cu destinatia de produse lactate. Apreciem in sortiment in special faptul pentru rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le efectua simplu de curatat.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor cu directia de perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele trebuie un aer mai umed decat alte oferte printre altex akai dumneavoastra. De aceea, este fundamental sa alaturati cu sertar frigorifice cu umiditate reglabila.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult