Altex aere conditionate

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de altex aere conditionate la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Altex aere conditionate?

Un altex aere conditionate side-by-side are trei usi, verticale. Usa intre stanga se deschide catre congelator, in timp ce usa intre dreapta se deschide asupra putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, va trebui sa verifici de 3 ori aspectul bucatariei tale si sa te increzi cu destinatia de poate caza usile batante. Aceste usi pot genera ca rama unitatii sa fie mult mai vasta atunci cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se afla la nivelul ochilor, de la resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le vei intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa intre 80 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara va ofera mai mult spatiu cu privire la cumparaturi, inseamna, de asemenea, ca ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, intrucat nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uitati sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea dintre spate pana la marginea usii in acel caz cand usa ar fi deschisa la 50 de grade. Daca ai o bucatarie scurta sau un blat cu fata la, iti doresti un prototip cu usi mai inguste.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi temperatura mare in intregul altex aere conditionate, fara locuri mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat caldura mare ar fi mai uniforma. Punctajul cu destinatia de schimbarile de caldura mare ambientala Evaluam cat de bine raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum este in acel caz cand treceti de pe vara la iarna sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul este mai mare, cu atat mai corect realiza fata.

Evaluarea Energy Star: Daca va preocupa mediul inconjurator - sau, sa fim sinceri, va preocupa facturile la utilitati - veti dori sa cumparati cu o clasificare ridicata a stelei energetice, ceea ce inseamna cu destinatia de ar fi mai eficient dintre punct de vedere energetic (mai multe despre asta mai jos).

Ne-a impresionat in procedeu in general tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu privire la dispunerea compartimentelor ar fi logica si simplu de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Pe baza experientei personale, cel mai important fapt de care clientii nostri uita sa tina cont ar fi adancimea altex aere conditionate. O cantitate unica nu se nimereste tuturor in momentul cand vine vorba. De aceea, ai sapte optiuni ca adancimea: adancime de tejghea si adancime standard. Inainte de a incep cumparaturile, este fundamental sa masurati spatiul existent pentru a calcula ce tip s-ar potrivi bine in bucataria dvs.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult