Allview x1 soul mini altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview x1 soul mini altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Allview x1 soul mini altex?

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi temperatura in intregul allview x1 soul mini altex, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat caldura mare ar fi mai uniforma. Punctajul cu scopul de schimbarile de caldura mare ambientala Evaluam cat de in soi corect raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la toamna la iarna sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul ar fi mai mare, cu atat mai corect realiza fata.

specializate de pe piata includ cu directia de vinuri si racitoare de bauturi. Acestea au medii si setari special concepute cu scopul de bauturile pe care le depozitati in interiorul lor si sunt, de obicei, un aparat suplimentar pe care il achizitionati cu scopul de casa domnia voastra Pentru fel cu destinatia de obisnuite, acestea vin in constructii de mare calitate si inguste. Cel potrivit cu scopul de domnia voastra iti depinde de cat de putin doriti sa depozitati deodata si de ceea ce doriti sa pastrati. Unele cu destinatia de vinuri au mai multe zone, de exemplu, cu destinatia de a raci in soi potrivit vinul alb si rosu.

De departe, traditional cu montare asupra este designul cu care marea majoritate dintre actuali am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de sus si compartimentul ca alimente proaspete in partea de jos, cu montare de foarte mare sunt, in medie, cel mai mic din modele, ceea ce le efectua o colectie populara de perioada cu destinatia de gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, printre cele mai ieftine modele.

Un dozator de apa si gheata este o dotare obisnuita la allview x1 soul mini altex. Acum, daca nu iti doriti aceasta caracteristica, deoarece poate suplimenta la pretul noului aparat si necesita reparatii ocazionale, exista cu convingere optiuni pe piata. Cu toate acestea, daca optati cu destinatia de un dozator, ar fi esential sa luati in considerare locatia acestuia, optiunile de setare si daca are sau nu un filtru. Acesti factori pot avea un impact cu privire capacitatii dumneavoastra, cu privire cantitatii de intretinere pe care o faceti si spre modului in care utilizeaza dozatorul.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ 7 luni. Se potriveste perfect in apartamentul tau de incredere si arata foarte bine. Imi place sertarul frigorific, intrucat ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de putere electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de obiectele mea.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu scopul de alimentele se vor face praf instantaneu, dar inseamna cu destinatia de nu vor rezista asemanator de mult timp, de asemenea incat veti risipi mai multe alimente si mai multi bani din cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem cu directia de noile iti vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% intre pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% cu privire la siguranta alimentara.

Acest mic allview x1 soul mini altex-congelator inteligent ar fi proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare principal cu privire la obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa efectua o buna utilizare a spatiului limitat dintre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea dintre spate a usii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult