Allview viper v2 xe altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview viper v2 xe altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Allview viper v2 xe altex?

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti mult familia, acesta ar putea fi allview viper v2 xe altex potrivit cu scopul de tine Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il face potrivit cu scopul de platouri. Spatiul de depozitare intre acest lucru ar fi uluitor. Congelatorul se mandreste cu 3 compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are opt tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Un punctaj slab al sigurantei alimentare nu inseamna cu destinatia de alimentele se vor starpi instantaneu, dar inseamna cu directia de nu vor rezista asemanator de putin timp, de asemenea incat veti risipi mai multe alimente si mai multi bani din cauza deteriorarii. Si, desi este tentant sa presupunem cu destinatia de noile va vor pastra alimentele in siguranta, cu aproximatie 30% din pe care le-am testat au obtinut un scor mai mic de 55% cu privire la fermitate alimentara.

Sertarul cu scopul de gheata se afla pe usa, nu pe un raft al congelatorului, asa pentru va lasa mai putin spatiu ca alimente, dar nu dvs aproape la fel de multa gheata pentru altele. Si, desi se afla opt compartimente ca produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna pentru nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in mod rezonabil in doi zile. Acest este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Am fost, de asemenea, impresionati de designul door-in-door al acestui aparat, ceea ce inseamna, in esenta, cu destinatia de se afla un compartiment suplimentar cu directia de allview viper v2 xe altex incorporat intr-una din usile duble, oferind acces simplu la alimentele de care gasesti lipsa cel mai des.

Am cumparat acest in urma cu aproximativ doi luni. Se nimereste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi convine sertarul frigorific, deoarece ajuta la pastrarea alimentelor mai putin timp. Factura mea de putere electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de produsele mea.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor pentru perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele pretinde un aer mai umed decat alte oferte dumneavoastra. De aceea, ar fi de baza sa includeti cu sertare frigorifice cu umiditate reglabila.

Termostatul este usor accesibil si simplu de operat si are si un dozator de apa si un aparat de gheata. Daca ai de gand sa va lasati pe un allview viper v2 xe altex congelator, acesta merita investitia.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult