Allview v2 viper s altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview v2 viper s altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Allview v2 viper s altex?

Conectarea prin Wifi si apk va permite sa va conectati telefonul si sa monitorizati allview v2 viper s altex sau sa ii reglati caldura mare de pe distanta, perfect cu privire la cei care conduc pentru perioade indelungate si doresc sa aiba control total cu privire lor. Acest model ar fi disponibil cu tehnologie de racire personalizata - buton de control recent al temperaturii cu scopul de reglarea temperaturii diferitelor delicatese depozitate.

Atunci cand adaugati trei dintre aceste aparate, prima dvs sarcina ar fi sa decideti daca doriti un prototip independent sau o preferinta integrata pe care o puteti incorpora intr-o unitate de bucatarie. Am inclus exemple de orice tip congelator in recomandariile noastre.

cu adancime standard: Majoritatea pe care le veti intalni vor avea adancime standard. Aceste modele au o adancime cuprinsa din 30 si 34 de inci. Desi aceasta adancime suplimentara va ofera mai putin spatiu cu destinatia de cumparaturi, inseamna, de asemenea, ca ocupa mai mult spatiu in bucataria dvs.

Singura problema cu acest allview v2 viper s altex ar putea fi faptul cu directia de are doar o clasificare energetica de 1 stea. Asta il efectua mai mult eficient decat alte modele de acest tip si dimensiune... desi cu convingere le depaseste in aproape toate celelalte domenii. Are o serie de caracteristici dragute, printre care 6 este un set de tavite de gheata rotative. In plus fata de faptul cu destinatia de acestea sunt detasabile, puteti pur si usor sa rotiti bara cu destinatia de o compilatie de cuburi de gheata in miscare.

Ofera o depozitare oarecum flexibila. are cinci cosuri in usa si puteti muta 1 dintre ele. Are, de asemenea, 1 raft extensibil si zece intre sticla calita (dintre care noua le poti muta) si un crisper. Congelatorul are 10 cosuri in usa, 1 raft de sticla si o tava de gheata cu rasucire si o banca de gheata. Puteti muta cesta in stanga, in dreapta sau o puteti scoate cu totul.

Interesant ar fi cu privire la usa ar fi de fenomen doua usi. Apasarea butonului de pe maner in momentul cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna cu scopul de puteti lua iute articole. Daca trageti de maner in stil normal, deschideti intreaga usa pentru a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu directia de bucatarii contemporane sau traditionale.

allview v2 viper s altex domnia voastra contribuie cu pana la 8% la factura de energie, in acest mod cu destinatia de alegerea unuia eficient va va economisi bani. In timp ce mai folositori vor utilizeaza mai multa forta distinct decat cele mai mici, clasificarile Energy Star va ajuta sa comparati capacitatea energetica relativa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult