Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Allview soul x5 pro altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview soul x5 pro altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Allview soul x5 pro altex?

De asemenea, vom acoperi tot ceea ce trebuie sa stii in acel caz cand vine epoca sa cumperi un allview soul x5 pro altex nou, de pe masurile de care gasesti necesitate in mana pana la gasirea modelelor care sunt inca in stoc, in ciuda unei penurii continue de electrocasnice. La mai multe cunostinte despre cum sa navigati printre optiunile actuale, consultati ghidul meu pentru a poti cumpara un aparat recent chiar acum.

Ne-a impresionat in mod distinct tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu scopul de dispunerea compartimentelor ar fi logica si usor de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu ar fi spectaculos.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat ca fructele dvs. stricate sau prea coapte. Daca voi este capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele dumneavoastra vor ramane proaspete mai putin timp.

Odata ce allview soul x5 pro altex este conectat la priza, masuram perioada necesar cu destinatia de cu scopul de congelatorul sa se raceasca de la caldura camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o geniala masura a rapiditatii cu care si congelatorul domnia voastra pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Punctaj de uniformitate Evaluam cat de uniforma ar fi caldura in intregul, fara zone mai calde sau mai reci. Cu cat scorul este mai mare, cu atat caldura mare este mai uniforma. Punctajul pentru schimbarile de caldura mare ambientala Evaluam cat de in sortiment corect raspunde la schimbarile de caldura ambientala, cum ar fi in acel caz cand treceti de la vara la toamna sau de la o zi calda la o noapte racoroasa. Cu cat scorul este mai mare, cu atat mai bine realiza fata.

Pastrarea alimentelor la rece si in siguranta cu privire la perioade lungi de moment ar fi scopul, dar nu toate sunt egale in cesta privinta. De aceea, includem in testul meu un scor de certitudine alimentara. Scorul nostru de convingere alimentara ar fi creat intre doi elemente care au un impact catre modului in care iti pastra alimentele: fluctuatiile, uniformitatea si schimbarea mediului ambiant.Nu indrumam niciun intr-un scor de convingere alimentara sub 55%.

Daca sunteti un entertainer sau daca hraniti mult familia, acesta ar putea fi allview soul x5 pro altex ideal cu directia de dvs. Datorita designului sau cu usa franceza, are compartimente de depozitare largi, ceea ce il genera ideal cu destinatia de platouri. Spatiul de depozitare printre acest lucru este uluitor. Congelatorul se mandreste cu cinci compartimente mici, 1 mediu si 1 mare. De asemenea, are 5 tavite de gheata rotative si o cutie de gheata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult