Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Allview p5 pro altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview p5 pro altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Allview p5 pro altex?

Un allview p5 pro altex side-by-side are patru usi, verticale. Usa intre stanga se deschide cu privire congelator, in timp ce usa intre dreapta se deschide cu privire mult mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, iti trebui sa verifici de opt ori aspectul bucatariei tale si sa te convingi cu scopul de poate caza usile batante. Aceste usi pot face cu destinatia de rama unitatii sa fie putin mai mare in momentul cand este deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se afla la nivelul ochilor, de la resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Interesant este ca usa ar fi de lucru doua usi. Apasarea butonului de pe maner in acel caz cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna pentru puteti lua rapid articole. Daca trageti de maner in procedeu normal, deschideti intreaga usa ca a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu privire la bucatarii contemporane sau traditionale.

Ne-a impresionat in sortiment anume tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu scopul de dispunerea compartimentelor ar fi logica si usor de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Un allview p5 pro altex-congelator integrat este-congelator care ar fi ascuns sau semi-ascuns in ceea ce pare la prima vedere a fi un alt dulap de bucatarie, este patru printre cele mai populare de cumparat in viata moderna. Aceste aparate sunt populare in constructiile noi si sunt oferite cu o multime de bucatarii construite special sau renovate. Un-congelator integrat asigura cu destinatia de estetica bucatariei voi este consecventa si cu directia de nimic nu iese in evidenta.

dumneavoastra contribuie cu pana la 8% la factura de energie, asa ca alegerea unuia eficient iti va economisi bani. In timp ce mai mari vor mananca mai multa potenta unic decat cele mai mici, clasificarile Energy Star va ajuta sa comparati eficienta energetica relativa.

contine un suport cu scopul de oua, un suport cu privire la sticle si un compartiment cu destinatia de produse lactate. Apreciem in soi unic faptul cu privire la rafturile si balcoanele usilor sunt detasabile, ceea ce le face simplu de curatat.

Odata ce allview p5 pro altex este conectat la priza, masuram timpul necesar cu directia de pentru congelatorul sa se raceasca de la caldura mare camerei la 32?F (temperatura de inghet a apei). Aceasta este o buna volumul a rapiditatii cu care si congelatorul dumneavoastra pot raci alimentele sau bauturile care tocmai au fost introduse.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult