Allview p4 pro altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de allview p4 pro altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Allview p4 pro altex?

Aceasta trei oferta antracit, la un pret avantajos, de pe marca turceasca Beko te ajuta ca a fi exact ceea ce cautati: cu directia de dimensiunile sale, ar fi foarte mare in interior, cu unul sau doi sertare de adancime completa, proiectate cu grija, si cinci rafturi in ambele sectiuni, atat in allview p4 pro altex cat si in congelator, plus un suport pentru vinuri cu patru sticle. Este si deajuns de frumos la vedere, ceea ce ajuta.

Dispunand de controlul temperaturii pe un panou usor de citit la exterior, puteti supervisa dintr-o privire ce se intampla inauntru - si sa o reglati fara sa iti raciti degetele. De asemenea, puteti seta un sistem de blocare cu privire la copii pe acest panou cu directia de a preveni cu destinatia de degetele mici sa se serveasca singure cu o gustare. Desi nu are un aparat de facut gheata in partea printre fata, deschideti sectiunea congelatorului si veti descoperi o functie de gheata rotativa. Aici nu mai este nevoie de golirea tavilor de gheata. De asemenea, iti puteti face provizii de gheata cu ajutorul recipientului pentru gheata.

Un side-by-side are noua usi, verticale. Usa dintre stanga se deschide spre congelator, in moment ce usa printre dreapta se deschide asupra mult mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, iti trebui sa verifici de 2 ori aspectul bucatariei tale si sa te increzi cu scopul de te ajuta ca a caza usile batante. Aceste usi pot face cu directia de rama unitatii sa fie mult mai mare atunci cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se gasi la nivelul ochilor, de la resturile de la cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Acest allview p4 pro altex s-a comportat in soi corect in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele dintre cele mai valoroase pe care le-am testat vreodata. Pentru cu directia de sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile cu destinatia de o epoca mai lunga de timp.

Este cel mai bun pe care sa il achizitionati daca doriti un design cu congelator superior. De asemenea, ar fi care arata bine cu privire la pretul sau: Are caneluri incastrate in teren de manere proeminente si un finisaj atractiv din otel inoxidabil. Daca iti ingrijoreaza factura de energie electrica, ar fi patru din cele mai eficiente modele pe care le puteti cumpara. Daca preferati, il puteti avea in otel inoxidabil alb sau negru.

Nu exista semne evidente de defecte sau defecte de proiectare: Ne-ar placea sa garantam cu destinatia de alegem cele mai fiabile, dar nu avem un glob de cristal care sa ne spuna cum vor rezista peste cinci ani, cateva luni sau trei ani. Ceea ce putem face, totusi, este sa cautam plangeri consistente scrise in parerile proprietarilor despre necazuri care apar in primul an sau cam de asemenea ceva de utilizare. Acestea includ compresoare zgomotoase, ventilatoare zgomotoase, defectiuni ale sistemului de racire, defectiuni ale placii de control si blocaje ale masinii de gheata.

Pentru acest test, ne concentram pe storcatorul de legume al allview p4 pro altex. Adaugam apa intr-o minge de spuma florala si apoi inregistram cat de multa apa se evapora in orice zi. Ratele de pierdere a umiditatii sunt de incredere deoarece, daca crisperul ar fi prea uscat, frunzele verzi se vor usca foarte repede. Daca congelatorul este prea umed, fructele domnia voastra vor putrezi. care pot gasi un echilibru dintre aceste sase extreme va vor ajuta sa iti pastrati fructele si legumele cat mai putin moment posibil.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult