Alexis avon

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de alexis avon la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Alexis avon?

Un alexis avon side-by-side are noua usi, verticale. Usa dintre stanga se deschide inspre congelator, in timp ce usa din dreapta se deschide catre putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, va trebui sa verifici de 9 ori aspectul bucatariei tale si sa te convingi ca te ajuta cu directia de a caza usile batante. Aceste usi pot realiza cu scopul de rama unitatii sa fie mult mai intinsa in acel caz cand este deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se gasi la nivelul ochilor, de la resturile de pe cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Poate fi coplesitor sa compari, dar se afla in esenta unul sau doi stiluri: Usa franceza (care ar fi cea mai populara) side-by-side, congelator superior si congelator inferior. Toate vin in diferite dimensiuni si capacitati, desi, daca va montati intr-un dulap existent si este necesar sa fie la acelasi nivel cu blatul, vei dori sa iti doresti modele care sunt de adancime redusa. Dincolo de asta, ar fi o chestiune de a deduce inspre configuratiei interioare care se nimereste cel mai corect nevoilor tale. Exista eficiente printre punct de vedere energetic, iar unele sunt dotate cu Wi-Fi care va aduce o alerta daca caldura scade intre cauza unei pene de curent sau daca 4 din usi este lasata deschisa. inteligente sunt o alta electie care poate ajuta la organizarea vietii familiei tale, pe langa faptul pentru pastreaza alimentele la rece.

Un aspect principal de luat in considerare in momentul cand se instaleaza nou este locul in care se vor pune lucrurile in el. Contrar a ceea ce ati putea crede, temperatura iti varia in diferite zone ale dumneavoastra, fiind mai rece in unele parti si mai calda in altele. Ar trebui sa aveti in cont de aceste locuri si sa depozitati diferite alimente in locurile cele mai potrivite, de exemplu, carnea functiona in racitor sau in cea mai rece parte, untul functiona in compartimentul mai cald pentru lactate (astfel incat sa fie mai simplu de intins), iar legumele ar trebui depozitate in crisper.

O alta caracteristica excelenta ar fi Autofill, dozatorul de apa care detecteaza automat inaltimea vasului de apa, il umple fara sa se reverse si raporteaza (in uncii) cata apa a fost distribuita. Da, acest alexis avon costa de trei-patru ori mai putin decat ati plati cu privire la mai simplu, dar daca aveti un buget mare, vei aprecia aspectul si utilitatea sa.

Distribuitoarele de apa pot umple automat paharele sau ulcioarele, iar masinile de gheata pot distribui gheata zdrobita si rasa, plus cuburi si sfere. De asemenea, puteti alege modele in culori vii, mai rapid decat in plictisitorul otel inoxidabil, in moment ce unele sunt rezistente la amprente. De asemenea, inteligente devin intre ce in ce mai frecvente, oferind comenzi prin smartphone si alerte care va spun cand ceva nu ar fi in regula. Uneori, acestea pot chiar diagnostica problemele, astfel incat personalul de service sa soseasca cu piesele potrivite.

Am testat de sine statatoare de pe magazine populare. Am comparat aparate cu dimensiuni uniforme, folosind ingrediente de uz casnic comune care sunt dificil de depozitat (sticle de vin inalte, recipiente mari de lapte), plus ingrediente care au cea mai mare probabilitate sa se piarda rapid, cum ar fi salata si strugurii.

Cele mai multe modele moderne de alexis avon vin stivuite pana la grinzi cu tehnologie inteligenta care controleaza umiditatea si temperatura. Altele merg chiar mai departe cu privire la a include diagnostice bazate pe aplicatii, deschiderea automata a usii si conectivitate la internet.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult