After carturesti

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de after carturesti la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi After carturesti?

Poate fi coplesitor sa compari after carturesti, dar exista in esenta cinci stiluri: Usa franceza (care ar fi cea mai populara) side-by-side, congelator superior si congelator inferior. Toate vin in diferite dimensiuni si capacitati, desi, daca va montati cu un dulap existent si este necesar sa fie la acelasi nivel cu blatul, vei prefera sa vrei modele care sunt de adancime redusa. Dincolo de asta, ar fi o chestiune de a deduce asupra configuratiei interioare care se nimereste cel mai corect nevoilor tale. Exista eficiente din punct de vedere energetic, iar unele sunt dotate cu wifi care va aduce o alerta daca temperatura mare scade printre cauza unei pene de curent sau daca trei printre usi este lasata deschisa. inteligente sunt o alta electie care te ajuta cu scopul de a ajuta la organizarea vietii familiei tale, pe langa faptul cu destinatia de pastreaza alimentele la rece.

Electrocasnicele negre sunt intre recent in voga, mai multi inventori oferind cu finisaj negru, carbune sau inchis. Un negru ar fi o preferinta moderna la un aparat alb simplu, dar fara tendinta de a lasa urme de amprente, cu destinatia de in cazul otelului inoxidabil, dar te ajuta cu directia de a fi putin impunator si poate face ca bucataria sa para mai intunecata.

Circulatia si filtrarea aerului: Un bun ar trebui sa aiba o circulatie si o filtrare suficienta a aerului. De exemplu, gazul de etilena ar fi principalul vinovat cu privire la fructele domnia voastra stricate sau prea coapte. Daca voi ar fi capabil sa filtreze eficient acest gaz, alimentele domnia voastra vor ramane proaspete mai putin timp.

Interesant ar fi ca usa after carturesti ar fi de fapt noua usi. Apasarea butonului de la maner atunci cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna cu scopul de puteti lua rapid articole. Daca trageti de maner in sortiment normal, deschideti intreaga usa cu destinatia de a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu directia de bucatarii contemporane sau traditionale.

Un side-by-side are opt usi, verticale. Usa din stanga se deschide inspre congelator, in timp ce usa intre dreapta se deschide spre putin mai mare. Daca te gandesti la acest tip de model, iti trebui sa verifici de 4 ori aspectul bucatariei tale si sa te increzi pentru poate gazdui usile batante. Aceste usi pot genera ca rama unitatii sa fie mult mai cuprinzatoare in acel caz cand ar fi deschisa. Avantajul acestui stil? Toate alimentele se afla la nivelul ochilor, de pe resturile de pe cina de aseara, pana la halbele de inghetata.

Alte caracteristici notabile ale, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care iti permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni cu destinatia de a se potrivi preferintelor tine de depozitare a alimentelor - si setarile de climatul si umiditate multizonale, care iti permit sa creati spatii de racire separate ca anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Cele mai multe modele moderne de after carturesti vin stivuite pana la grinzi cu tehnologie inteligenta care controleaza umiditatea si temperatura. Altele merg chiar mai departe cu directia de a include diagnostice bazate pe aplicatii, deschiderea automata a usii si conectivitate la internet.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult