Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Aer vortex altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de aer vortex altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Aer vortex altex?

Calitate robusta a constructiei: Folosesti aer vortex altex mai putin decat aproape orice altceva din casa, astfel cu privire la ar fi fundamental sa cumperi ceva cu care veti fi fericit sa interactionezi si care poate rezista la utilizarea zilnica timp de aproape un deceniu. Am vizitat mai multe showroom-uri pentru a ne face o idee despre cat de bine lucrate sunt preferatele noastre (si ale concurentilor lor). Sertarele se trageau fara necazuri sau cu un zornait ieftin? Usile se simteau solide sau goale? Erau rafturile dispuse intuitiv? Poti sa tii in cosurile de pe usa ulcioare de marimea unui galon sau doar sticle de ketchup?

Pentru cei care petreceti putin moment gazduind petreceri, vei aprecia sertarul suplimentar cu temperatura controlata (cu setari atat pentru congelator, cat si) si raftul suplimentar dintre congelator, perfect cu directia de alimente plate, cum este pizza.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, fiindca nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uitati sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea intre spate pana la marginea usii atunci cand usa este deschisa la 40 de grade. Daca gasesti o bucatarie mare sau un blat cu fata la, iti doresti un prototip cu usi mai inguste.

Cautati patru comenzi de caldura mare separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul cu directia de alimente proaspete, asa incat nu puteti regla trei printre ele fara a le rezerva pe celelalte. Unele aer vortex altex electronice au controale independente mai bune.

In cele printre urma, in acel caz cand va uitati la adancimea decupajului, asigurati-va cu directia de tineti cont de adancimile usilor. Daca distanta pe care tau iese dintre dulap nu ar fi asemanator de scurta ca grosimea usilor, in acel caz s-ar putea sa nu poti deschide usile pana la capat.

Exista un afisaj tactil pe partea din fata a acestui congelator, o functie de filtrare activa a prospetimii cu privire la a impiedica senzatia de statut in interiorul aparatului si multe altele. Fara indoiala, patru din cele mai de calitate de la piata in acest moment, si nu doar cu scopul de dimensiunile sale uriase.

Alte caracteristici notabile ale aer vortex altex, care au devenit comune in ultima vreme, includ spatierea flexibila - care va permite sa schimbati sau sa modificati anumite sectiuni pentru a se potrivi preferintelor domnia voastra de depozitare a alimentelor - si setarile de climatul si umiditate multizonale, care iti permit sa creati spatii de racire separate cu destinatia de anumite tipuri de alimente sau bauturi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult