Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Adidasi sportisimo dama

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de adidasi sportisimo dama la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Adidasi sportisimo dama?

De departe, adidasi sportisimo dama traditional cu montare asupra este designul cu care marea majoritate dintre recenti am crescut. Cu compartimentul de congelare in partea de foarte mare si compartimentul cu directia de alimente proaspete in partea de jos, cu montare de foarte mare sunt, in medie, cel mai mic intre modele, ceea ce le face o compilatie populara de momentul cu privire la gospodariile mici. cu montare superioara sunt, de asemenea, din cele mai accesibile modele.

Poate fi coplesitor sa compari, dar se afla in esenta unul sau doi stiluri: Usa franceza (care este cea mai populara) side-by-side, congelator superior si congelator inferior. Toate vin in diferite dimensiuni si capacitati, desi, daca iti montati intr-un dulap existent si este necesar sa fie la acelasi nivel cu blatul, vei prefera sa cauti modele care sunt de adancime redusa. Dincolo de asta, ar fi o chestiune de a deduce asupra configuratiei interioare care se nimereste cel mai corect nevoilor tale. Exista eficiente intre punct de vedere energetic, iar unele sunt dotate cu Wi Fi care iti aduce o alerta daca caldura mare scade dintre cauza unei pene de curent sau daca opt din usi ar fi lasata deschisa. inteligente sunt o alta preferinta care te ajuta pentru a ajuta la organizarea vietii familiei tale, pe langa faptul cu scopul de pastreaza alimentele la rece.

Un-congelator foarte spatios, in stil american, cu usi duble care se deschid cu privire afara si acces la compartimentele colosale de congelare, care totalizeaza 202 litri de spatiu. Are chiar si o functie power freeze, care reduce iute caldura mare articolelor introduse in compartimentul de congelare, asigurand in acest mod ca alimentele raman proaspete in acel caz cand le primiti inapoi de pe supermarket.

Sertarul cu destinatia de gheata se afla pe usa, nu pe un raft al congelatorului, astfel pentru va lasa mai putin spatiu cu directia de alimente, dar nu domnia voastra asemanator de multa gheata cu scopul de altele. Si, desi se afla 9 compartimente ca produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna pentru nu-l umpleti cu mai multa salata decat puteti manca in mod rezonabil in doi zile. Acest adidasi sportisimo dama ar fi disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Cu o simpla condensare de buton, puteti accesa spatiul de depozitare door-in-door intre partea superioara dreapta, ceea ce iti permite sa luati cu lejeritate obiectele de care ai necesitate frecvent, fara a intrerupe racirea restului. Daca nu apasati butonul, se deschide in mod normal.

Am atribuit ponderi ale surselor fiecarei surse utilizate in modelul de notare consensuala pe baza evaluarii noastre a gradului prestigioase si de recunoastere a sursei de catre clienti si a gradului in care procesul de revizuire publicat indica faptul ca ar fi atat cuprinzator, cat si independent din punct de vedere editorial. Ponderile surselor sunt atribuite pe o scara de la 1 la 5. Orice sursa careia i s-a atribuit o pondere mai mare de doi a fost exclusa intre tipul de scor consensual.

Bineinteles, chiar si intr-un adidasi sportisimo dama atat de mic, tot tu gasesti controlul cu privire temperaturii. Tot ce ii nevoie sa stabilesti este sa rotiti comutatorul la nivelul pe care il preferati pentru a iti personaliza racirea. In plus, puteti seta caldura mare ideala pentru cele patru zone. Comenzile sunt iluminate cu LED-uri cu privire la un aspect elegant si modern al dulapului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult