Adidas duramo intersport

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de adidas duramo intersport la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Adidas duramo intersport?

Cautati 2 comenzi de caldura mare separate. Un singur control regleaza atat congelatorul, cat si compartimentul cu destinatia de alimente proaspete, asa incat nu puteti regla unul sau doi intre ele fara a le altera pe celelalte. Unele adidas duramo intersport electronice au controale independente mai bune.

Am fost impresionati sa observam pentru usile acestui-congelator sunt reversibile, ceea ce ar putea fi un impediment cu privire la cei care ii nevoie sa utilizeze eficient spatiul intre bucatarie. Am fost impresionati de aspectul acestui model, care include o multime de spatii de depozitare a sticlelor la indemana in interiorul usii. Un alt punct de vanzare este culoarea crem, clasica si eleganta.

Am cumparat acest in urma cu cu aproximatie doi luni. Se nimereste perfect in apartamentul nostru si arata foarte bine. Imi convine sertarul frigorific, fiindca ajuta la pastrarea alimentelor mai mult timp. Factura mea de energie electrica nu a crescut. In general, sunt foarte multumit de achizitia mea.

Ne-a impresionat in soi anume tehnologia Freshsense - un sistem de senzori care regleaza temperatura mare adidas duramo intersport-congelator, reducand la minimum riscul de deteriorare a alimentelor. Am constatat cu scopul de dispunerea compartimentelor ar fi logica si usor de utilizat, iar interiorul aparatului arata inteligent, chiar daca nu este spectaculos.

Aveti in total cateva rafturi, unul compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa putere pe usile batante. Poate cu privire la nu va castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

Acest s-a comportat corect in testele noastre de temperatura, iar sertarele crisper sunt unele intre cele mai exclusive pe care le-am testat vreodata. Pentru cu privire la sertarele frigorifice fac o treaba excelenta in mentinerea conditiilor de umiditate ambientala, vei putea sa iti pastrati fructele si legumele proaspete si comestibile cu scopul de o timpul mai lunga de timp.

Interesant este cu directia de usa adidas duramo intersport ar fi de fapt noua usi. Apasarea butonului de pe maner in momentul cand trageti de el deschide doar usa exterioara, ceea ce inseamna ca puteti lua iute articole. Daca trageti de maner in procedeu normal, deschideti intreaga usa pentru a avea acces la toate celelalte lucruri. Este o depozitare foarte inteligenta si potrivita cu directia de bucatarii contemporane sau traditionale.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult