Acme sti altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de acme sti altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi Acme sti altex?

Aveti in total cinci rafturi in acme sti altex, cateva compartimente in congelator si, de asemenea, mai multa forta pe usile batante. Poate cu scopul de nu va castiga vreun premiu la capitolul design, dar cat de importanta ar fi estetica oricum? Pana la urma, ar fi doar-congelator.

si congelatorul ar trebui sa aiba propriile controale de temperatura mare separate. Daca se afla doar trei singur, orice ajustare pe care o faceti va afecta celalalt. Cautati un compartiment dedicat carnii pentru a va ajuta sa pastrati carnea la cea mai buna temperatura.

Sistemul cu flux de aer multiplu inseamna pentru temperaturile interne raman stabile si uniforme pe tot parcursul, si nu vei descoperi niciodata inghet in interiorul acestui aparat. Functiile de racire cu doi locuri si de super congelare alatura si mai putin farmec acestui pachet fantastic.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, intrucat nu toate acme sti altex au aceleasi dimensiuni. Nu uitati sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de la partea dintre spate pana la marginea usii atunci cand usa ar fi deschisa la 40 de grade. Daca aveti o bucatarie mica sau un blat cu fata la, cauti un model cu usi mai inguste.

Caracteristici: Trimiteti in considerare rafturile si sertarele interne cu directia de a vedea daca acestea functioneaza cu destinatia de obiceiurile alimentare ale familiei tine Daca va convine sa depozitati unul sau doi sticle de vin, asigurati-va cu scopul de se afla o inaltime ampla sau rafturi reglabile; daca comandati pizza frecvent, posibil pentru veti dori in care sa incapa cutia in interior. Unele ofera, de asemenea, comenzi de umiditate pe sertarele pentru reduceri crocante, sertarele cu directia de carne sau delicatese si alte caracteristici cu privire la a mentine alimentele la temperatura mare ideala de depozitare.

Cu ajutorul unui contor electric, masuram consumul de vlaga (in wati-ora) pe timpul saptamanii de testare. Cu cat se utilizati mai putina energie, cu atat ar fi mai eficient si cu atat mai multi bani va va economisi pe viitor la facturile de utilitati.

Daca va plac gadgeturile inteligente, in acel caz vei adora acest acme sti altex-congelator, care poate fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Reglati temperatura si folositi functia de congelare rapida, din alte optiuni, de pe smartphone-ul dvs sau pur si simplu zidesti acest lucru prin intermediul ecranului tactil cu LED-uri dintre partea intre fata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult