Toate produsele pe care le cumparati aici sunt livrate la adresa dvs. de domiciliu. In multe cazuri, este gratuit in termen de 24 de ore si acest lucru este foarte apreciat.

Ac beko altex

★★★★☆

Astazi este cea mai buna zi a ta! Avem cele mai bune promotii de ac beko altex la un pret excelent, impreuna cu atentia personalizata pe care stim ca o meritati.

Top 10 - Perfect pentru tine

👉 Vezi mai multe 👈

Cum sa alegi Ac beko altex?

Finisaje: Otelul inoxidabil ar fi cel mai popular, deoarece are un aspect elegant si totusi neutru, dar unii dori un ac beko altex alb sau negru (sau actual popularul otel inoxidabil negru si chiar fibra de carbon). incorporabile ofera de obicei panouri exterioare care se potrivesc cu dulapurile din bucatarie. Multe finisaje moderne sunt rezistente la amprente. La expozitia Kitchen & Bath Industry Show intre acest an, am vazut si o multime de modele personalizabile; o tendinta de urmarit!

Acest mic-congelator inteligent ar fi proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare de baza cu scopul de comanda perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in aceasta culoare argintie, iar dispunerea sa face o buna utilizare a spatiului limitat din interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea printre spate a usii.

Cu toate acestea, multe modele actuali dispun in momentul asta de controale de temperatura mare mai precise, cu citiri digitale. Va indrumam sa investiti cu un termometru independent ca a fi siguri de fermitate alimentelor dumneavoastra.

Cea mai geniala parte ar fi ca ac beko altex functioneaza intr-un compresor digital cu invertor, mentinandu-l eficient si silentios in bucataria ta. Ah, si nu uitati cu privire la purifica tot vremea aerul dintre interior intr-un filtru cu carbune! In ceea ce priveste designul, veti fi mandru de modul in care iti claseaza bucataria. Acest lucru se datoreaza si aspectului sau elegant argintiu, cu scopul de sa nu mai pronuntam de accentul central al usilor.

Dimensiuni: De obicei, voi ii nevoie sa incapa printre spatiile de la tejghea, in acest fel cu destinatia de iti trebui sa potriviti latimea cu dispunerea bucatariei voi Modelele incorporabile si modelele cu adancime de dulap se aseaza la acelasi nivel cu tejghelele si dulapurile, dar pot fi mai costisitoare.

Dimensiuni exterioare: Masurati-va spatiul inainte de a functiona la cumparaturi, deoarece nu toate au aceleasi dimensiuni. Nu uita sa luati in calcul si adancimea deschisa. Aceasta ar fi distanta de pe partea printre spate pana la marginea usii in acel caz cand usa este deschisa la 90 de grade. Daca ai o bucatarie mare sau un blat cu fata la, cauti un prototip cu usi mai inguste.

Acest mic ac beko altex-congelator inteligent este proiectat sa se potriveasca perfect sub un blat de bucatarie, oferind spatiu de depozitare important ca obiectele perisabile, ocupand un spatiu minim. Aparatul arata foarte bine in cesta culoare argintie, iar dispunerea sa realiza o geniala utilizare a spatiului limitat dintre interior, cu spatiu de depozitare a bauturilor in partea din spate a usii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult